Nyári kedvenceim + Életképek 10.



Néha nagyon lassan vánszorogtak, néha meg hirtelen elreppentek a napok ezen a nyáron. Örülök, hogy jön az ősz, pláne, ha meghozza azt a nem fullasztó, nem perzselően napsütéses jóidőt, amire annyira vágyom már. Nem volt valami fenomenális ez a szezon, rengeteg rossz dolog történt, úgyhogy szívesen galoppozom át a következő évszakba. Azért egy kis összefoglalót hoztam az elmúlt hónapokról. A kedvences videóban a legtöbbet és legszívesebben használt kencéimet láthatjátok. Lejjebb pedig pár kép, pillanatok, amiktől mégiscsak szép volt ez a nyár. 


Ha nem működne a videó, kattintsatok IDE és nézzétek meg a YouTube csatornámon!
Nem lehet azt mondani, hogy nagyon eltúloztam volna a sminkes részt ebben a videóban. Viszont legalább annál több hajas kedvencem lett.


A nyaram fénypontja az állatkertezés volt. A barátommal mentünk el, főleg a koala-mánia miatt. Amúgy is szeretem az állatokat, de a koala (amit mindig lekólamacizok') kifejezetten érdekelt és a nyár végén csak eljutottam megnézni. Elég passzív kis cuki, na. Végül a plüsskoala lett a befutó, amit ajándékba kaptam a kiruccanáskor. 


A koalán kívül még két "zsákmány" volt, aminek igencsak örültem. Az első egy Serenity figura, ami Japánból utazott hozzám, a második pedig egy adag cukor, ami meg Angliából jött. Különben a figura Sailor Moon és úgy tűnik, nagyon sokan imádtuk gyerekkorunkban, mert az Instagramon nagyon szerettétek. 


A macsekok a megszokott formájukat hozzák, vagy esznek vagy csúfolkodnak. :) 


A szezonális mangózás záródarabja. Sokféle illatot szeretek, de nyáron a mangó a nyerő. A végére pedig egy kép, ami régóta a legjobban sikerült rólam. Talán az a titok, hogy kifejezetten arra utaztam, hogy lefényképezzem a hajam, mert magától állt be így. 

Ennyi lett volna, zárom a nyarat. Jó, lehet, hogy majd még hozok (pár) vlogvideót, mert még az állatkertbe is velem jött a kamerám.

Ti mi jót csináltatok az elmúlt hónapokban? Jártatok valamerre? Esetleg állatkertben?

2 megjegyzés:

  1. A Maybelline The Nudes palettája nálam is nagy szerelem volt idén nyáron. Az elmúlt néhány hónap egyébként leginkább a munkáról szólt, de szerencsére sikerült beiktatni néhány kisebb-nagyobb pihenőt is, amiknek kifejezetten örülök. Állatkertbe (pontosabban a nyíregyházi Ócenáriumba) már tavaly óta készülünk a Barátommal, de eddig még nem sikerült eljutnunk. Talán majd idén ősszel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem véletlenül szereti mindenki, szuper az a paletta. :)
      Az állatkertben az a jó, hogy tényleg bármikor lehet menni, megvár, ha már kicsúsztál a nyárból. Szerintem már úgy 2 éve mondogattam én is, hogy menni kellene. De a koala volt a végső löket. :DDD Azt az Ócenáriumot én is szívesen megnézném, de borzasztóan messze van. :(

      Törlés