PURE by PIXIBOX Szeptember



Hihetetlen, hogy repül az idő, máris a harmadik PURE by PIXIBOX dobozt kaptuk meg szeptemberben. Mintha most bontogattam volna még csak az elsőt.... A PURE doboz a Pixi család legfiatalabb tagja, tartalma mindig natúr termékekből áll össze. Természetesen most is megmutatom, mit rejt a doboz. Most csináltam egy videót is, amikor kibontottam. 


Nézzétek meg és/vagy görgessetek lejjebb a képekhez, leírásokhoz! Ha nem működne a videó, megnézhetitek a YouTube csatornámon IDE kattintva. Iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le egyetlen videóról se! ;) 


Himalaya Herbals Intenzív Hidratáló Bőrápoló Krém - 150 ml, teljes kiszerelésű termék - Növényi összetevőkből készült lágy krém. Hidratáló hatású búzacsíra- és édes mandula olajjal ápolja a nagyon száraz bőrfelületet is. Test-, kéz- és arcápolóként is használható. 

Használtam már a márkától egy krémet (Aloe Vera és Winter Cherry változatban), nagyon szépen rendbe tette a könyökömet, ami néha fájdalmasan száraz tud lenni. Ez a krém lágy, de nem könnyed és vizes. Könnyen beszívódik, csak tiszta, krémes, semleges illat marad utána. 

Himalaya Herbals Sparkly White  Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém - 40 g, utazó méret - Ez a fogkrém a papaja és az ananász két olyan enzimét tartalmazza, melyek természetesen oldják a fogzománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket. Így két héten belül a fogak kémiai fehérítő használata nélkül is visszanyerhetik természetes fehérségüket. 

Nagyon szimpatikus ez a gyümölcsenzimes fogfehérítés. Mindennap gyógynövényes fogkrémet használok az ínyem miatt, amit nem szívesen cserélek le, de nagyon érdekel, mit tud ez a fogkrém. A termékek lefényképezése után azonnal ki is próbáltam, igencsak erőteljes íze van és nagyon jól habzik. Ha nem fog vérezni a fogínyem, használni fogom és beszámolok a fehérítő hatásról. 


Vanita Prémium Szappan - Körömvirág - 90 g, teljes kiszerelésű termék - Kristályok által energetizált vízből, minőségi hatóanyagokkal, gyógynövényekkel és illóolajokkal, kézzel készült szappan. 100%-ban természetes összetevőkből.  

Nagyon finom, klasszikus szappan és körömvirág illata van ennek  a tömör, kör alakú szappannak. Tetszik a kivitelezés, a csomagolás. Régóta szerettem volna már kipróbálni valamit a márkától, hát itt a lehetőség. 

Schüssler Natúr Arcápoló Krém - 75 ml, teljes kiszerelésű termék - Schüssler Nr. 1-es sót tartalmazó krém, mely serkenti a kollagén termelést, így a bőr rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz. 

A márka két másik krémjéről már volt szó a blogon - ITT -, abban a bejegyzésben találhattok egy linket, amire kattintva mindent megtudhattok azokról az ásványi sókról, amiket a Schüssler krémek tartalmaznak. Az Nr.3. krém nagyon bevált, előszeretettel használom, ez az Nr. 1-es is ígéretesnek tűnik.

BOMB Cosmetics Levendulás Masszázs Szelet - teljes kiszerelésű termék - Kakaóvajat és illóolajakat tartalmazó masszázsvaj, melyet fürdés vagy tusolás után kell használni. A test melegétől megolvad, így könnyen el lehet oszlatni és bele lehet masszírozni a bőrbe. 

Nem is értem, eddig miért nem próbáltam ki egy ilyen masszázs szeletet. Ami késik, nem múlik. :) 


Algotherm Tápláló Emulzió Arcra (4 ml, minta) és Szemkörnyék Hidratáló Krémgél (3 ml, minta) - Az emulzió hidratál és életre kelti a bőrt, mely világosabbá válik, védettebb lesz és a száraz területek szemmel láthatóan eltűnnek. 
A szemkörnyék hidratáló krémgél visszaállítja a szemkörnyék vitalitását, láthatóan csökkenti a szemalatti karikákat, védi, nyugtatja és puhává teszi a bőrt. 

Nagyon ígéretes termékek, irtó aranyos mini csomagolásban. Még nem találkoztam ezelőtt a márkával, így a kipróbálás előtt vár rám egy kis kutatómunka is. :)

Benecos Natúr Duó Szemhéjpúder - teljes kiszerelésű termék - Német minőségű, ellenőrzött natúrkozmetikum, nem tartalmaz mesterséges színezéket, parabéneket és szilikont. Kizárólag természetes növényi hatóanyagokkal készül, vegán termék, harmonikus színei könnyen satírozhatóak. 

Ez lett a kedvencem ebből a dobozból. Két csodaszép, szuperül pigmentált színt kaptam, amik nagyon jól passzolnak egymáshoz. Kipróbálom és hozok róla tesztes-sminkes bejegyzést. 


Ez lapult tehát a harmadik PURE by PIXIBOX dobozban. Nagyon tetszik a tartalom, a szemhéjpúderért odavagyok, kaptam olyat is, amit már rég ki szerettem volna próbálni és olyat is, amivel még sosem találkoztam. Összességében ez megint egy igencsak jól kihasználható, gondosan összepakolt meglepetés lett. 

Az első natúr dobozról ITT, a másodikról pedig ITT olvashattok, ha esetleg még nem találkoztatok volna velük. Ha pedig még több infót szeretnétek a dobozokról, a Pixi-meglepetésekről, esetleg rendelni szeretnétek: www.pixibox.hu

Melyik termék érdekel Titeket? Rendeltetek ilyen dobozt? Szeretitek a meglepetéseket? 

2 megjegyzés:

  1. Hmm... egész jó kis termékeknek tűnnek! :) A Himalaya termékeket egyébként is szeretem! :D
    Különben a szemhéjpúder elég pigmentált??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egészen jól pigmentáltnak tűnt, amikor a videónál kipróbáltam az ujjamon. Azóta próbáltam sminkben is. Szörnyen potyog és még nem sikerült szemhéjon erős színt kihozni belőle. :/

      Törlés