Happy Boxday! ~ Pixibox 2015


Természetesen októberben sem maradhatunk Pixi-meglepetés nélkül, most éppen a PIXIBOX volt soron. Nem is akármilyen, hiszen ez egy ünnepi doboz; idén októberben már a 3. születésnapját ünnepli a Pixi. Megérdemli a gratulációkat, nem csak az évek múlása, hanem a tartalom miatt is. Lássuk, mi is volt benne! 


Kezdjük az apróbb dolgokkal, a Neogence hialuronsavas hidratáló esszenciája 6 ml-es mintaként érkezett, hialuronsav tartalmának köszönhetően hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet, hosszasan hidratál. A hialuronsav az egyik mostanában igencsak felkapott összetevő, nem véletlenül, hiszen nagy mennyiségben képes megkötni a vizet, így a bőrt feszesebbé, erősebbé teszi. Egyébként a szervezetünk maga is termeli, de ahogy idősödünk, úgy állít elő belőle egyre kevesebbet. Kedvelt összetevője a ráncmegelőző termékeknek. Még nem próbáltam semmit a márkától, ez nagyon jó kezdés lesz.

Azt hiszem, a Paco Rabanne Olympéa illatot (1,5 ml-es minta) senkinek nem kell bemutatnom, ahányszor csak drogériában járok, mindig környékezem, szagolgatom és biztos vagyok benne, hogy sokaknak tetszik még rajtam kívül. "A sós vanília érzékiségét keresztezi a friss virágok illatával. ... Friss keletiesség jellemzi, amelyben a zöld mandarin stimulálja az érzékeket. Mindez a gyömbérliliom és a vízben nevelt jázmin esszenciájával felfrissítve. Csábító, merész és teljesen természetes."

A La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide (15 ml-es minta) egy bőrnyugtatő hatású nappali arckrém, mely intenzíven és tartósan nyugtatja a túlérzékeny vagy allergiára hajlamos arcbőrt. Egy Micellás arclemosó mintát (15 ml) is kaptunk, mely szintén az előbb leírt bőrproblémákra van jótékony hatással. Eltávolítja a sminket és kíméletesen tisztít.

Curaprox Enzycal Zero fogkrém (15 ml-es minta) Támogatja a nyál természetes védő funkcióját és nem tartalmaz semmilyen károsító adalékanyagot. Kíméletes a szájnyálkahártyához és csökkenti az afták kialakulását, véd a fogszuvasodás ellen. A Curaprox olyan márka, amivel a Pixi jóvoltából ismerkedtem meg, a fogkeféjük lenyűgözött és bevallom, titkon azt reméltem, hogy az új, fekete fogkrémből kapunk mintát, de így is egy nagyon hasznos kis fogpasztát tarthatunk a kezünkben. 


A L'Oréal Professionnel egy Série Expert Absolut Repair Lipidium regeneráló samponnal (100 ml, utazó méret) és a hozzá tartozó pakolással (75 ml, utazó méret) lepett meg minket. A kencék nagyon sérült hajra ajánlottak, magas fokú táplálást biztosítanak, formulájuk Lipidiummal gazdagított. Szívesen próbálok ki új sampont és egy ideje már kezdek megbarátkozni a balzsamokkal, pakolásokkal is, úgyhogy ők is jó helyre kerültek. 

Aminek pedig igazán nagyon örülök, az a két Batiste szárazsampon (50 ml, utazó méret). Az Original egy klasszikus darab, a rózsaszín csomagolású Blush pedig virágillatú. Az XXL Volume verziót használom és nagyon szeretem. Hamarosan elfogy, már gondolkodtam rajta, hogy melyiket próbálom ki legközelebb és vacilláltam azok között, amiket most a doboz rejtett. Ultrahasznos termékek és még a csomagolásuk is cuki. Remélem, a hajam is szeretni fogja őket. :) 


A boxot szinte félig kitöltő, hatalmas dobozban érkezett a CC Ceutical CC krémje (30 ml, teljes kiszerelésű termék), melyet én zsíros bőrre való, olajmentes változatban kaptam meg. Szerintem tökéletes lesz a kombinált bőrömre. A CC krémek egyszerre színeznek és ápolnak, segítségükkel a finom alapozás és az egyénre szabott bőrápolás egy lépésben megvalósítható. Ez a krém egyenletesebb bőrtónust, halványabb pórusokat és a kisebb bőrhibák elfedését ígéri. A kézfejemen próbáltam ki, egy kicsit sötétnek tűnik, de majd meglátjuk, mennyire alkalmazkodik az arcbőrömhöz. 

A doboz extra meglepetései pedig a Stabilotól és a Bombtól érkeztek, előbbi két filccel lepett meg minket - rengeteg ilyet használok, több maréknyi van belőlük, nagyon szeretem őket -, utóbbi pedig három viaszpasztillával. A Little Hotties viaszocskák sem ismeretlenek számomra, mindig van itthon belőlük. ITT már írtam is róluk.  


Így a végén említsük meg a doboz fedelét is, ami tényleg nagyon különlegesre sikeredett, egy szépséges kifestőt kaptunk, úgyhogy alkothatunk kedvünkre. Meglesz a móka a pihinapra. :) Ez volt tehát az idei szülinapozós PIXIBOX, csupa hasznos, csajos meglepetéssel. A kedvenceim most a Batiste mini szárazsamponok lettek, de igazából mindennek nagyon örülök, szépen sorban kipróbálok majd mindent. Boldog szülinapot Pixik! <3

Megvásároltátok ezt a dobozt? Mi tetszik Nektek belőle a legjobba? 

4 megjegyzés:

  1. Sajna lemaradtam a dobozról, ezúttal valahogy a hírlevél se jutott el hozzám, pedig a Batiste miatt megrendeltem volna, mert éreztem én, hogy belőle utazó méretűt fogunk kapni. :) Ezer éve keresek 100ml-nél kisebb száraz sampont, eddig csak a Toni&Guy-ét találtam, meg is vettem, de ennyi erővel bármit fújhatnék a fejemre mert semmit nem ér. Azért bízom benne, hogy majd előbb-utóbb lehet majd venni valahol nálunk a Batiste-ból kicsiket, mert aránylag gyakran utazom csak kézipoggyásszal, aztán szárazsampon nélkül meg nem lehet elindulni sehova. :D
    Amúgy most ezen kívül is tök jó dolgok voltak a dobozban!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      A Lee Stafford márka gyárt kis szárazsampont, Müllerben szoktam venni :)

      Törlés
    2. Ha nem kaptál hírlevelet, írj bátran Pixiéknek, biztos megoldják. :) A szárazsamponra nekem is az volt az első gondolatom, hogy utazáshoz pont tökéletes ez a pici. Tényleg jó lenne, ha lehetne ilyen méretben is kapni.

      Törlés
    3. Köszi a tippet, megnézem a Müllerben! :)

      Törlés