Adventi naptár BOMB módra


Gyerekkorom óta a karácsonyra való készülődés kísérője az adventi naptár. Legtöbbször persze a klasszikus csokis kalendáriummal töltöttük a decembert, de már egyre többféle "töltelékkel" találkozhatunk. Manapság a kedvenceim éppen azok, amiknek semmi köze a csokoládéhoz. Idén egy igencsak különleges darabot nyitogathatok; a BOMB Cosmetics apró szappanokkal és fürdőbombákkal töltötte meg a naptárját, így decemberben minden nap gondoskodik az illatos kényeztetésről. 


A körülbelül A/4-es nagyságú naptár a Bombra jellemző pink színben kapható és már bontatlanul is illatozik. Az ablakokon 24, számozott ajándékcsomag rajza látható. A hátulján fel vannak tüntetve a terméknevek és a hozzájuk tartozó INCI, így nem veszünk teljesen zsákbamacskát (ha nem akarunk). Akiknek tetszik a naptár, gondolkodik a beszerzésén és nem szeretné megtudni, mi rejtőzik az ablakok mögött, az ne olvassa tovább ezt a bejegyzést, inkább kattintson és nézze meg a webshopon: LINK.


A pink papírdobozban egy átlátszó műanyag tartót találunk, abban csücsülnek a szappanok és bombák. Ezt a doboz tetejét kinyitva tudjuk kivenni és ki is kell vennünk (vagy megkérünk valakit, hogy tegye ezt meg, ha nem akarjuk lelőni a meglepetést), mert a termékeket egy zöld papírborítás védi, amit el kell távolítanunk (egyszerűen le lehet húzni, mint egy matricát), hogy utána az ablakocskákon keresztül ki tudjuk emelni a őket. 


A 24 ablak mögött aztán (fele-fele arányban) mindennap más illat vár minket szappan vagy fürdőbomba formájában. Az ablak belső feléről pedig be is tudjuk azonosítani, mi a meglepetés. Ezek a termékek ismerősek lehetnek a márka kínálatából, főleg a szappanokon látni, hogy igazából mindegyik egy normál kiszerelésben kapható darab mini verziója. Így ha valamelyik nagyon megtetszik a naptárból, utána akár meg is lephetjük magunkat vele.


A kalendárium azoknak is illatos perceket hoz, akik már ismerik ezeket a termékeket, de tökéletes kóstoló azoknak is, akik még nem találkoztak velük. A naptárral a várakozás valóban nagyon illatos lesz; én a komódomra tettem, de az egész szobát belengi a márkára jellemző kellemes, édeskés, de nem tolakodó illat. Pont olyan, mint amikor először léptem be egy Bomb boltba. :) 

A gyümölcsös és virágos illatokkal teli naptárról minden információt (ár, termékek) megtudhattok a márka oldalán, ahol be is szerezhetitek, ha megtetszett - LINK

Szoktatok adventi kalendáriumot bontogatni decemberben? Nektek hogy tetszik a BOMB verziója?

0 megjegyzés: