Gosh | Felfedezés


Sminkrajongóként mindig szeretek valami újat felfedezni, legyen az egy új szín, egy új fejlesztés vagy egy új márka. Az ilyen felfedezéseket ezentúl külön sorozatba fogom gyűjteni. Ide az olyan márkák és termékeik fognak kerülni, amiket csak most kezdtem használni, eddig nem vagy nem nagyon találkoztam velük. 

A Gosh termékeit sokszor láttam már külföldön (és külföldi bloggereknél). Egy színes, kilencágyas szemhéjpúder palettát vásároltam tőlük, ami nagyon bevált (hamarosan írok róla). Mivel csodaszép piros szemhéjpúder is van benne (ami elég ritka), eszembe jutott, hogy ezzel készítsek egy karácsonyi sminket. A Gosh-nál voltak olyan kedvesek, hogy még három sminktermékkel támogatták a videómat (ezt alább láthatjátok), ezekről lesz szó ebben a bejegyzésben. 


Gosh Forever Eye Shadow - A nyolcféle szín közül itt a 02 Beige nevűt láthatjátok. A bézs alap fémes fényű és nagyon apró csillámok vannak benne, amik, ha közelről megnézzük, a szivárvány színeit váltogatva csillognak. Az egésznek szolid, arany színhatása van, ami így karácsony előtt engem nagyon megfogott. A ceruza formájú csomagolás jó választás volt ehhez a termékhez; annyira krémes és könnyen kenhető, hogy nem kell segédeszköz a felvitelhez, csak fogjuk és átszínezzük vele a szemhéjunkat. Használható önmagában, szemhéjalapként vagy szemceruzaként és kombinálhatjuk szemhéjporokkal is. Nagyon jól pigmentált, nem kell vele sokat vacakolni, ha fel akarjuk kenni. Nálam igencsak tartósnak is bizonyult, simán kibírta a napot anélkül, hogy elmaszatolódott vagy megkopott volna. 


Az Xtreme Liquid Gel Eye Liner egy tubusos tus, amitől azért egy picit tartottam, mert olyan szinten a filces tusokat részesítem előnyben, hogy ilyesmit alig használok. Kellemesen csalódtam, nagyon könnyű kezelni, igazán precíz és vékony vonalakat lehet vele alkotni. Tömény fekete - 001 Black -, nem kell többször áthúzni, hogy rendesen fogjon. Az applikátor szilikonos, enyhén rugalmas. Ezzel a hosszú, elvékonyodó változattal sokkal könnyebb számomra dolgozni, mint a tömzsi verzióval. Bár leírása szerint vízálló, a kezemről a próbavonalakat le tudtam mosni vízzel, viszont az is igaz, hogy a szemsminknél egyáltalán nem mozdult el a festék a helyéről. A csomagolásról még annyit, hogy a tubus átlátszó és fekete felirat van rajta, ami a legtöbb esetben alig látszik (ugye mivel a benne lévő anyag is fekete), bár lehet úgy tartani, hogy végül csak el tudjuk olvasni a feliratot. De ez legyen a legnagyobb bajunk! 


A Forever Lip Shine a szemhéjárnyalónál már látott kicsavarható ceruzaforma csomagolásban kapható, 10 féle árnyalatban. A képen a 002 Sweet Moments nevűt láthatjátok, amiről kiderült, hogy az alapszíne talán a legtökéletesebb nude számomra, egy pici mályvával fűszerezve. Nagyon természetes hatása van, extra fénnyel, ezek miatt a tulajdonságai miatt pedig nagyobbnak láttatja az ajkaimat. A felvitel könnyű, itt is egy nagyon jól pigmentált termékről beszélhetünk, elég akár csak egyszer átfutni vele az ajkakon. Krémes, jól kenhető, kényelmes viselet és kifejezetten úgy érzem, hogy hidratálja az ajkaimat. A tartósságával kapcsolatban elég nehezen nyilatkozom az alapszíne miatt. Az biztos, hogy a fénye pár óra után megkopik valamennyire, így érdemes lehet újrakenni. A szín viszont tovább bírja, tovább, mint fél nap és szépen lassan úgy tűnik el, mint amikor az ajakápolót beszívja az ajkunk. Evés, ivás után igényli a frissítést. Nyilván egy erősebb (vagy egy nem ennyire illeszkedő) színnél jobban meg lehet figyelni, mennyire tartós a termék. Mindenesetre ez a darab a neszesszerem állandó lakója lesz, az biztos.

ITT meg tudjátok nézni a termékeket használat közben egy videóban.

Így fedeztem fel tehát a Gosh kencéit. Nagyon szimpatikusak a termékek, a márka - pluszpont, hogy minden lefóliázva érkezett meg hozzám -, így biztos vagyok benne, hogy lesz még szó róluk a blogon. Annál is inkább, hogy mindháromból van olyan szín, ami még igencsak tetszik. ^^' 

Ismeritek a márkát? Használtok Gosh termékeket? Melyiket próbálnátok ki szívesen a három közül? 

0 megjegyzés: