Rossetti Bizsu csomag


Egy hosszú nap után, amikor hazaértem (Bp oda-vissza Szombathelyről vonattal) és már semmihez nem volt kedvem, egy csomagot találtam az asztalomon. Hatalmas talány volt, mi lehet benne, mert nem vártam, nem rendeltem semmit sehonnan. Mégis három szépséges ékszer, egy sál és egy kedves levél várt rám. Életem egyik legkedvesebb meglepetését kaptam meg, a Rossetti Bizsutól. 


A mellékelt levélkén az állt - imádom, még alá is írták, annyira édesek! -, hogy próbáltak hozzám passzoló darabokat választani. Ez annyira jól sikerült, hogy tényleg olyan lett a tartalom, mintha csak én válogattam volna össze magamnak. 

A legnagyobb kedvenc (talán) az antik arany színű fülbevaló. Ez a régies aranyszín nagy szerelmem és az ékszer formája is tetszik. Virágokra emlékeztet a minta, a csillogó kövek a körök közepén nagyon feldobják. A másik fülbevaló ezüst színű, az volt az első gondolatom, mikor megláttam, hogy olyan, mintha pénzérmék lógnának rajta. Azóta kiderült, hogy ennek a darabnak a neve is éppen ez (Ezüstpénz fülbevaló). Bár azt hiszem, nem említettem még a blogon, de nagyon szeretem a pénzérméket, a papám mindig hozott párat kiskoromban onnan, ahol éppen járt. Ez a mai napig megmaradt nálam, ha új országban járok (ahol nem euro van), pár kisebb értékű érmét mindig elteszek emlékbe.  


A harmadik ékszer egy karkötő, illetve ha úgy vesszük, rögtön három. Szoktam őket egyszerre is hordani, de van, hogy csak egyet veszek fel. Szeretem a gyöngyöket, mégis az összekötőelemek azok, amik igazán megfogtak, méghozzá a színükkel. Feketés szürke, hematit színűek. Én meg bak vagyok (a bak szerencseköve a hematit) és amúgy is szép ez a színkombináció. 

Tavaly az Autumn TAG videóban elmondtam, hogy ősszel mindig beszerzek egy új sálat. Ez idén elmaradt, de már nem bánom, mert egy csodaszép sötétkék csősálat is kaptam. Puha, meleg és végre egy csősál, ami nem áll el és tényleg védi a torkomat is a hidegben. Nem mellesleg, megy a szememhez is. :) 


Ezekkel a szép kiegészítőkkel lettem tehát gazdagabb. Annyira szuper meglepetés volt és annyira örültem a levélnek is! Nagyon szépen köszönöm Rossetti Bizsu! <3 Ha tetszettek az ékszerek, nézzétek meg EZT a Rossetti zsákmányos bejegyzést is, amiben láthatjátok az őszi kedvences videóban mutatott szarvasos nyakláncot is. Vagy kattintsatok IDE és nézzetek körül a webshopon. 

Nektek hogy tetszik a csomag tartalma? Gyakran viseltek ékszert? Vannak olyan darabok, amik  már szinte hozzátok nőttek? 

2 megjegyzés:

  1. Hű, micsoda szépségek! Annyira sajnálom, hogy nekem ezek a stílusúak a kissé szétálló füleim és a kerek fejem miatt nem állnak jól. Még jobban sajnálom, hogy már kinőttem azt az időszakot, amikor ez nem érdekelt, akkor tuti rögtön rendeltem volna pár ilyet. Most már csak a gyönyörködés maradt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, hát, örülök, hogy tudtam Neked valami szépet mutatni :)

      Törlés