Maybelline újdonságok & blogger nap


Április első szombatjának reggelén egy szuper blogger napon jártam, ahol a Maybelline újdonságaival ismerkedtünk meg. Egy kis élménybeszámoló és rengeteg sminkújdonság következik a bejegyzésben. Csak röviden, mert próbálok majd mindent folyamatosan tesztelni, illetve van, amit még csak a kézfejemen próbáltam ki, de annyira örülök az újdonságoknak, hogy gondoltam megosztom őket veletek is. Pláne, hogy az alapozó és a szempillaspirál már elérhető a drogériákban és így elérhető lesz a GLAMOUR-napok alatt is. 


Oh, helló Anna! :D 



A teremben szépen rendezett asztalsorokon az új termékek, illetve egy komplett smink elkészítéséhez elegendő kence várt ránk egy tükör és az ajándéktasakokba rejtett sminklemosó kíséretében. Először bemutatták nekünk pár szóval az újdonságokat, majd Pataky Ági sminkmester modellen is bemutatta, hogyan készíthetünk a termékekkel üde, friss kinézetet. Aki nem volt nyuszi, letörölhette a sminkjét és Ágit követve elkészíthette a bemutatott makeup-ot. Én inkább maradtam megfigyelő és csak a szájfényt próbáltam ki. :D 



Nézzük az újdonságokat pár szóban, kezdve a The Blushed Nudes palettával, amit azt hiszem, nagyon sokan vártunk már. A barnás, mályvás színeket tartalmazó, csodaszép rosegold csomagolású palettában 12 szemhéjpúder található, a csillámos, fényes színek vannak túlsúlyban. Naked 3 hasonmásnak tartják, így első ránézésre van benne igazság. Még nem próbáltam ki (még sajnálok belenyúlni), de ami késik, nem múlik. A The Nudes palettát nagyon szeretem, nagy reményeket fűzök ehhez is. Szuper, hogy végre egy ilyen paletta is elérhető lesz itthon a drogériákban. 




A márka egy új, hosszantartó alapozóval is jelentkezik, a Super Stay 24H olajmentes, SPF19 fényvédőfaktorral rendelkezik, a Micro-flex technológiának köszönhetően gondoskodik a mindig friss, üde kinézetről. A 05 light beige árnyalatban kaptam meg, ma gyorsan kipróbáltam a nyakamon és egy kis részen az arcomon. Annyira örülök, hogy jó világos és fogom tudni használni! Sajnos általában a legvilágosabb drogériás alapozó is sötét nekem, ha Ti is ilyesmivel küzdötök, erre érdemes lesz vetnetek egy pillantást. Lesz még szó róla bővebben is. 

A kontúrozás szerelmeseire is gondoltak, végre itt a Master Contour Duo Stick, melynek egyik fele árnyal, másik pedig kiemel, mindezt matt kivitelben. A mindennapok során könnyen feldobhatjuk és eldolgozhatjuk ezt a krémes terméket, de akár profibb arcformázó kontúrozások is kivitelezhetőek vele. Szép dundi darab, kicsit elgondolkodtatott, hogy mennyire lesz vele nehéz dolgozni, de a kézfejemre húzott színmintáknál nem volt vele semmi probléma. Majd meglátjuk élesben, mindenesetre ez is egy olyan termék, ami már nagyon hiányzott az itthoni kínálatból.  



Van itt nekünk egy új szempillaspirál is, a The Falsies Push Up Drama. A push up hatás lesz idén a szempilláknál is a nyerő, ez a spirál azt ígéri, hogy drámaian megemeli és hosszítja a pillákat, az összhatás pedig felér a műszempillákkal. A csomagolás kicsit eltér a megszokottól, az applikátort viszont inkább klasszikus, egyszerű szilikonkefének mondanám. Kipróbáltam, elsőre kicsit sok festéket sikerült felvinnem, de azt a bizonyos megemelő hatást így is látni véltem, illetve nagyon intenzív fekete pillákat kaptam. Még csak most bontottam fel, kicsit változni fog még a festék állaga, kíváncsi leszek, mit tudok alkotni, ha már kitapasztaltam a használatát. 

Most pedig végre az következik, ami miatt nagyon izgatott lettem. Imádom a tusokat, a színes tusokat is, de ami igazán megmozgatta a fantáziámat a képgyűjtő oldalakon kutakodva, az a fehér szemhéjtus. Arra számítok, hogy idén nyáron ez lesz a sláger, körülbelül úgy, ahogy tavaly az aranytetoválás. A Master Ink matt fehér szemhéjtus elsőre kicsit hígnak tűnt, jól fel kell rázni, az biztos. Ha ezen túljutunk, akkor nagy jól pigmentált, nem vizes/átlátszós, hanem valóban szép, egyenletes, fehér vonalat tudunk húzni vele. Még csak önmagában próbáltam, elsőre egy húzással sikerült szépen formázott vonalat készíteni vele, úgyhogy nagyon elégedett vagyok. Kicsit még így is híg, folyós volt, de itt is arra számítok, hogy ez még változni fog az állag. Amint lesz időm, megpróbálom fekete tussal és színekkel kombinálni. 



Új szájfények is kerülnek a polcokra, kétféle, fényes és csillogó finissel. Különlegességük, hogy nem ragacsosak, mint a klasszikus szájfények és a bennük található méznektárnak köszönhetően nem szárítják, hanem kifejezetten ápolják az ajkakat, miközben intenzíven színezik is őket. A természetestől egészen az élénk pirosig lesznek megtalálhatóak az üzletekben. A pirosat már kipróbáltam, feltűnően fényes és nagyon szép, élénk színe lett az ajkaimon. Könnyű volt eldolgozni az elsőre extra picinek tűnő applikátorral. Nem vagyok egy szájfény-fan, kevés olyan darab van, amit szívesen használok, de ez biztos elő fog kerülni nálam mostanában. (Ennél a képnél a kézfejemen a két szájfényt, jobbra pedig a fehér szemhéjtust láthatjátok.)

Festy In Style, Follow Anna, Pataky Ági, jobbra pedig Beauty Junkie Magdi

A bejegyzés végére pedig a csoportos selfie, ami a blogger napon készült. Mert nem csak az a szuper az ilyen rendezvényekben, hogy megismerkedhetünk az újdonságokkal, hanem az is, hogy találkozhatunk "másokkal", akiket ugyanaz érdekel, mint minket. :) 

Nektek hogy tetszenek a Maybelline újdonságai? Mit próbálnátok ki szívesen? 

3 megjegyzés:

  1. Jaj de jó, hogy még a héten kikerülnek, ettől tartottam, hogy majd a Glamour napok után lesznek csak elérhetőek :D Mondjuk egyelőre csak az új paletta keltette fel az érdeklődésem, és esetleg a kontúrstick, de azért mindenből kipróbálgatom majd a tesztert, hátha megfog valami helyben is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a paletta biztos csak GLAMOUR-napok után jön, viszont ismerősöktől úgy tudom (sajna mostanában nem jártam drogériában), hogy az alapozó és a szempillaspirál már kint van. (Ezek vannak a Rossmann kuponon is.) A többiről nincs infóm, de megpróbálok utánakérdezni. :)

      Törlés
    2. Megkérdeztem (és frissítettem az infóval a bejegyzést), az alapozó és a szempillaspirál már elérhető, a többi termék májusban várható. :)

      Törlés