Frissítő nyári bombságok | #bombgler


Ahogy azt megszokhattátok tőlem, ez az évszak sem telhetett el úgy, hogy a Bomb aktuális kínálatából ne csemegéztem volna. Most megmutatom Nektek azokat a termékeket, amiket kipróbáltam a nyár folyamán. 


Azonnal a legnagyobb kedvenccel kezdem, a Margarita gyertyával, ami valóban olyan hangulatot költöztetett a szobámba, mintha egy koktélpartin lennék. Citrusos (de nem szúnyogriasztósan), friss és intenzív. A Bomb gyertyáitól már megszoktam, hogy szépen és sokáig égnek, ezzel sem volt semmi problémám. 

Nem lazítós, olvasgatós estéken gyújtottam meg, hanem akkor, amikor fel akartam dobni kicsit a hangulatot, például több órás videóvágás mellé, illetve akkor, amikor összeültünk barátokkal. Osztatlan sikert aratott a "honnan jön ez a finom illat?" forrása. :) 



Az általam legjobban várt nyári újdonság az Unikornis fürdőbomba volt, ami valljuk be, minden hercegnő szívét megdobogtatja. Pillanatok alatt felpezseg, a vizet bájosan rózsaszínre festi és enyhe, körtés illattal kényeztet. A tömjén és geránium illóolajaknak köszönhetően inspiráló hatású, bár igazából engem már a cukiságával megfogott, úgyhogy... 

Különben tényleg visszafogott illata volt, nem ez a legintenzívebb bombság, úgyhogy azoknak is bátran ajánlom, akik nem szeretik, ha fürdés után még órákig illatozik a fürdő.



Az Édes dinnye fürdősüti kifejezetten az illatával vett le a lábamról. Elvileg görögdinnye illata van, de nekem egy az egyben olyan volt, mint a sárgadinnyés rágó. A vizet nem színezte meg, csak tejszerűvé változtatta. Nagyon gazdag volt vajakban, fürdés után sokkal puhább, hidratáltabb lett a bőröm tőle. 

A fürdősütik szépen, lassan olvadnak és bár elvileg egy fürdésre elegendőek, néha - ahogy ebben az esetben is -, amikor még csak a felük olvadt el, kikapom őket a vízből és elteszem a következő alkalomra. Emiatt talán egy picit jobban kedvelem őket, mint a fürdőgolyókat. Talán. :) 



A végére hagytam a legnyáriasabb darabot, a Pezsgő fürdőbombát. Egy hatalmas, élénkítő, frissítő adag citromos jégkrémhez tudnám hasonlítani. Ebből tényleg kirobbantak az illóolajak (lime és citrom) és betöltötték a fürdőszobát. A víz ennél a bombságnál is tejszerűen átláthatatlanná vált, a tetején viszont nagyon apró, zöld csillámok úszkáltak. 


Ezeken a termékeken kívül megérkeztek hozzám is a márka zuhanytablettái, róluk is hamarosan olvashattok majd. Illetve még egy szuper kis újdonságra szeretném felhívni a figyelmeteket, amit megnézhettek IDE kattintva, a fent mutatott gyertya webshopos adatlapján. Tőlem is többször kérdeztétek már Bombos beszámolók kapcsán, hogy vegán-e egy-egy termék. Ezt az infót mostantól egy zöld levélke jelöli az adatlapokon. 

Nektek tetszik valamelyik finomság? Kipróbálnátok őket? 

0 megjegyzés: