AVON True Ultra Volume Szempillaspirál


Az AVON márciusi újdonsága a True Ultra Volume szempillaspirál, mely ultra hatású, káprázatosan dús pillákat ígér lepergés és elkenődés nélkül.

Mostanában elég sok szempillaspirál megfordult a kezemben, de azt kell, hogy mondjam, a legmeglepőbb ez a darab volt számomra. A duci, de kézreálló külső egy sűrűn szálazott, klasszikus sörtéjű, mandula formájú spirálkefét rejt. Elsőre azt gondoltam, nem lesz egyszerű egy ilyen applikátorral dolgozni, mert túl nagynak találtam, de rá kellett jönnöm már az első használatnál, hogy kényelmesen elérem vele a szemzughoz közeli pillákat is és semmiféle nehézséget nem okoz a "forgatása". Csak a kefe végéről húzom le a tubus száján a festéket, amúgy teljesen jól kezelhető mennyiséget vesznek fel a sörték. Amik ráadásul annyira jól elkapják a pillákat, hogy már az első átfésülésnél jó adag, szépen eloszlatott festék kerül rájuk. Ezért reggelente nem kell sokáig macerálni a szempillák kifestésével, mert akár már egy rétegben, pár mozdulattal is látványosan kiemelt tekintetet érhetünk el. 




Maga a festék igazán fekete, kicsit inkább szárazabb anyagú, de nem darabosan pergő. Apró, különböző módon formázott szálacskákat tartalmaz, melyek rátapadnak a pillákra és dúsabb, hosszabb hatást keltenek. Emellett azt is ígéri - és maximálisan be is tartja - a spirál, hogy a használatával olyan hatást érhetünk el, mintha több szempillánk lenne. Mindezt úgy, hogy kitölti a szempillák közti réseket, ráadásul optikailag sűrűbbnek mutatja a pillasort. 

Az első gondolatom az volt a felvitel közben, hogy "jé, szétválasztotta a pillákat és nem összerántotta őket 3-5 szálas csimbókokká". Már egy réteggel is nem éppen visszafogott, szépen elválasztott, hosszabb, dúsabb pillasor az eredmény. Több rétegben használva pedig egészen drámaivá és akár műszempilla hatásúvá tehetjük a pilláinkat. 



Egy egész nap után néha látok pár lepotyogott darabkát, de ezt bőven elnézem a tartósságért cserébe. Vízálló termékről van szó, amit sikerült fürdésnél, szaunában és esőben is tesztelnem. Jelentem: Egyik sem hatotta meg, olyanok voltak a pilláim, mintha frissen festettem volna ki őket. Sehol egy elkenődés vagy pandafoltok. Ennek megfelelően persze egy hatékony - kétfázisú - lemosó szükséges a festék eltávolításához. A legtöbb vízálló spirálommal nem ápoltam túl jó kapcsolatot, mert szinte mindig kicsit letörtek a pilláim tőlük, azonban itt ezt vettem észre. 


Összességében az utóbbi idők egyik legjobb spirálja ez nálam. Ha olyan spirált kerestek, amivel tényleg extra mutatós, ráadásul tartós pillákat lehet festeni, ezt mindenképpen próbáljátok ki! Az AVON oldalán jelenleg 1299 Ft-ért kapható, ami semmi ahhoz képest, amit tud. ITT a link hozzá.  

Remélem, Nektek is tetszeni fog, ha beszerzitek. :)

0 megjegyzés: