Bambuszos újdonságok az Inectotól


Az argánolajos és kókuszos termékcsaládok után idén szeptemberben új, bambuszkivonatot tartalmazó termékekkel képviselteti magát az Inecto a drogériák polcain. Az 500 ml-es (hatalmas kiszerelésű!) sampon és kondicionáló a vékony, száraz haj legjobb barátja lehet. Nem mellesleg pedig az új termékekkel egy új kezdeményezést is bejelentett a márka, mellyel a Rex Kutyaotthon lakóinak szépíthetjük meg az életét. 


A csomagolás az Inectotól megszokott hatalmas, fehér műanyagflakon, barna kupakkal, így erre most ennél bővebben nem térnék ki, úgyis ismerjük már. :)

A sampon nem túl folyós, "rezgősen" géles állagú, fátyolosan, kicsit opálosan átlátszó. Illatra egyébként nem sok különbséget érzek; olyan, amilyenre az argános esetében emlékszem: növényes, édeskés samponillat. A fejbőrbe masszírozva hamar és gazdagon felhabzik. Már öblítés után lehet érezni, hogy puha marad utána a haj és semmi ragacsosság sem marad benne. Egy samponozással tiszta és szárítás után nem lelapuló frizurát kapok. 


Klasszikus színű és állagú, selymesen krémes hajkondicionáló. Illatra ugyanolya, csak kicsit enyhébb, mint a sampon. Mostanában olyan "hobbiba" vágtam a fejszémet, ami rengeteg porral jár, ami megül a hajamon; nagyon nehéz megszabadulni tőle és rendesen szárítja is a tincseimet. Így bőven-bőven teszek rájuk a kondicionálóból, amit meg is hálál a hajam: Puha, fényes, hidratált és könnyebben kifésülhető.

A két terméket használva jobb lett a hajam állapota, amit fent is tudok tartani. A visszazsírosodáson igaz nem segít a sampon - de nem is feladata (!), nem erre van speciálisan kitalálva, csak azért jelzem a dolgot, mert gyorsan zsírosodó hajjal küzdőként számomra ez mindig fontos infó -, ahogy az várható, az átlagos két nap alatt zsírosodik vissza. 

Összességében, ha vékonyszálú és száraz a hajad, tudom ajánlani a termékeket, mert hozzák amit ígérnek. Ráadásul: 


A márka ismét lehetőséget nyújt arra, hogy kisállatokon segíthessünk. December 31-ig, ha promóciós nyakcímkével ellátott Inecto sampont vagy hajkondicionálót vásárolunk, a fotón szereplő kutyus vagy cicus ellátását tudjuk támogatni 30 Ft-tal. Ha pedig még regisztrálunk is a www.inecto.hu/szepitsdmeg oldalon, még 70 Ft jut a Rex Kutyaotthon Alapítványhoz. 

Nem nagyon szoktam szó szerint idézni ilyen formában, de most engedjétek meg nekem, hogy beszúrjak ide egy rövid leírást a három kiemelt gazdikeresőről, a márka sajtóanyagából: 

Melák  egy  4  éves  ivartalanított  keverék  kan  kutyus.  Hatalmas  termete  ellenére  természetesen  egy  érző  lélek.  Játékszeretete  mérhetetlen,  szívesen  és  könnyen  tanul.  Persze  ő  is  meghálálja  a  belé  fektetett  bizalmat,  szeretetet,  foglalkozást!    Csoki  szintén  4  éves  ivartalanított  keverék  kan  kutyus.  Már  több  mint  2  éve  lakója  a  Rex  Állatszigetnek.  Az  ózdi  gyepmesteri  telepről  került  a  Rex  gondozásába,  ahol  sajnos  altatás  várt  volna  rá.  Csoki  süket,  viszont  hihetetlenül  vidám,  barátságos,  az  élethez  pozitívan  álló,  játékos,  fiatal  kutyus.    Manó  egy  másfél  éves  ivartalanított  európai  rövidszőrű  szuka  cica.  Az  utcán  kóborolva  találtak  rá  állatbarát  emberek,  és  így  került  a  Rex  gondozásába,  ahol  kitartóan  várja  új  szerető  családját.

Hamarosan megyek és újravásárolom a kókuszos kedvenceimet. Ha tehetitek, támogassátok őket Ti is! <3 

A postban szereplő termékeket a márka biztosította számomra, amit ezúton is nagyon köszönök! 

1 megjegyzés: