Csokis, de nem hizlal, mi az?


Régóta nézegettem már a Kneipp kakaós aromahabfürdőjét, de mindig lebeszéltem magam róla. Miért???
A tartós sanyargatást jól tűrőknél még tart a szilveszterkor megfogadott fogyókúra. De fogyókúra ide vagy oda, néha becsúszik egy kis édesség, egy kis bűnözés. Viszont, ha a csoki habfürdő formájában érkezik, nem fog ártani.

Ajánlják a bánat és a gondok elűzésére, simogatja a lelket a sikertelen nap után. Nagyon finom csokis illatú hab lesz belőle, egy élmény belemerülni. Gyerekkoromban úgy emlékszem, sokkal jobban habzott a habfürdő, amiket mostanában szoktunk vásárolni, az eléggé le szokott lombozni, alig habzik fel és nem is tartós. A Kneipp-féle habfürdő sem fog csodát, teli kád buborékot csinálni, de ezért bőven kárpótol az illata.

Növényi eredetű hatóanyagokat, természetes olajokat, kakaókivonatot tartalmaz; bőrgyógyászok által tesztelt. Nincs benne paraffin, szilikon, ásványi olaj, állati eredetű összetevő. Viszont SLS (habzást segítő anyag) van benne – de hát mit várunk egy habfürdőtől? Majdnem tökéletes...

400ml sűrű, csoki barna, illatos dolog van a flakonban, viszont az adagolás brutális; ez a mennyiség kb. 8 fürdésre elég, ha a leírás szerint adagoljuk. Egy kupaknyit kell (egy teli kádhoz) a vízsugárba önteni, 15-20 percig tart a hab. Vigyázni kell vele, mert hígítatlan formában mindent összefog.


De mennyire is jó az illata? Annyira, hogy a kupakon még külön figyelmeztetnek, hogy ezt bizony nem kéne elfogyasztani!

0 megjegyzés: