Me & My ICE CREAM highlighter gyöngyök és ajakbalzsam


Nagyon vártam már az essence Me & My ICE CREAM trendkiadását, főleg a highlighter gyöngyökre voltam kíváncsi. Nálunk tegnap pakolták fel a kiadás tálcáját a Müllerben, de az ajakbalzsamok és a gyöngyök már jócskán megfogyatkoztak. Nemrég jártam Ausztriában, ott már kifutóban volt akkor ez a kiadás, de ott is ugyanezek a darabok voltak a legkelendőbbek. Szóval, a gyöngyökért mentem, amik minimum annyira aranyosak, mint a bemutatóképeken, aztán kellett vennem hozzá egyet az ajakbalzsamok közül. 

essence My&My ICE CREAM lip balm 01 ICE, ICE BABY
 
Nem akartam vásárolni, de aztán gondoltam megszagolom őket ha már itt vagyok. A sárga és zöld nem hatott meg, alig volt illatuk. Viszont ahogy a lila csomagolásút megszagoltam, rögtön gyerekkori emlékek jutottak eszembe. Régen, mikor nyaranta a nagynénéméknél voltam, minden nap jött a faluba a fagyis kocsi. A kedvencem a kék szőlő íz volt, jellegzetes illattal. Pont ilyen illata van ennek az ajakápolónak. Picit talán keményebb az állaga, mint az alapból kapható essence ajakápolóknak, de felvitel után nem marad darabos vagy ragacsos. Eddig úgy néz ki, szépen hidratál, ha ilyen is marad, jó barátok leszünk. Az illata pedig továbbra is nagyon finom, felvitel után sokáig érezhető. Aki nem szereti a kicsit émelyítő, édes illatokat – főleg hosszútávon -, ne próbálja ki! Finom, szolid csillogást ad az ajkaknak.

  essence My&My ICE CREAM SHIMMER PEARLS 01 I-CY U

 
A ragyogásfokozó gyöngyökkel is elégedett vagyok, bár még csak a karomon próbálgattam őket. A rózsaszín-lila-sárga-narancs-zöld golyók felvitel után bőrszínű (picit rózsaszínes, picit barackos) színt adnak ki, apró csillámokkal, amik tényleg nagyon aprók, nem is tudom eldönteni, hogy inkább arany vagy ezüst csillanást látok.

 
Tehát csak ezt a két darabot vásároltam meg a tálcáról, amin csupa pasztell cukiság volt. A kéztörlő, a pirosító és a körömmatrica hidegen hagyott, körömlakkra és szemhéjpúderre nincs szükségem. Bár be kell vallanom, utóbbiak nagyon szépek voltak. Talán majd megtalálom őket egyszer valahol leárazva. :)

Tetszik nektek ez a kiadás? Szeretitek a pasztell színű dolgokat? Az erős illatú ajakápolókat?  

4 megjegyzés:

  1. Ezek a gyöngyök felkeltették az érdeklődésem, olyan szép a színük :)
    Kaptál tőlem díjat:
    http://zizz05.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award_3725.html

    VálaszTörlés
  2. A lakkok *.* lehet beruházok egy-két darabra, az ajak balzsamok is nagyon tetszenek...árat tudnál írni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kb. ilyen árban lehetnek a dolgok:
      szemhéjpúderek 949,-
      ajakápolók 649,
      gyöngyök 1099,-
      körömmatrica 649,-
      lakkok 599,
      kéztörlő 449,-
      pirosító 949,-

      Törlés