Online táskakölcsönzés, tiszta Szex és New York


Bizony, nálunk is van már lehetőség ilyesmire. Amikor egy barátnőm linkelte, azonnal a Szex és New York mozifilm jutott eszembe, meg persze az, hogy remek ötletnek tartottam a dolgot. Csak nem nálunk. Itthon nincs akkora keletje a designer táskáknak, mint sok más nagyvárosban. Ráadásul én vidékről szemlélem a dolgokat. Szombathelyen sokat kellene keresgélnem, mire a sok Louis Vuitton között eredetit találnék. Persze a fővárosban más a helyzet. De most nem is a véleményemről van szó, hanem arról, hogy végre nálunk is működik netes táskakölcsönző.


Biztos vagyok benne, hogy ennek - ha még nem is most rögtön, de - sokan fognak örülni, mert valljuk be, ez igen is jó dolog! Aki nem tud, nem akar megvenni egy sok százezres táskát, pár
tízezer forintért kikölcsönözheti magának alkalmakra. Még elég szűkös a kínálat, de biztos vagyok benne, hogy bővíteni fogják a táskaparkot, ha felfut a dolog. Kívánom, hogy így történjen.


Válogassatok a Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Furla szépségek között és kölcsönözzetek, ha megtetszett valami. :)    www.luxyou.hu

Ti mit szóltok a kezdeményezéshez? Szerintetek életképes az ilyesmi nálunk? Kölcsönöznétek így designer táskákat?

2 megjegyzés:

  1. Szia! Szerintem nálunk nem igazán működhet a dolog, ha már csak a kaució árát nézem, amit le kell nekik tenni, konkrétan annyi ez az összeg mint amennyibe maga a táska kerül.
    Szóval úgy vélem ez leginkább a felsőbb réteg kiváltsága lehet, akinek van annyi pénze, hogy letegye a kauciót majd kibérelje a táskát is egy bizonyos összegért, ennek különböző okai lehetnek, hogy miért.

    Én magam pedig akkor sem költenék erre, ha lenne rá pénzem, inkább megvennék egy csodaszép hőn áhított darabot, ami mindig az enyém lesz. Meg úgy vélem, az, aki egyébként nem tehetné meg, hogy több száz ezres értékű desinger táskája legyen, az ne költsön több 10ezret, hogy azt a benyomást keltse, hogy márpedig neki telik rá, ez nem szép dolog. Illetve a kölcsönzés árából már lehet jó minőségű és egyedi táskákat is venni :)

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetertek Nikivel. Mas kerdes, hogy ha lenne szamolhatatlan mennyisegu penzem, akkor meg nem szornam el ilyen nevetseges dolgokra. Inkabb vennek egy hazat Kaliforniaban, odakoltoznek, es ha mindenaron pont egy luxustaska hianyozna az eletembol, akkor vennek egy kifuto modellt 100 dollarert valamelyik rack-ben. :-) Elmebeteg dolognak tartom a hasznalati targyak ilyen merteku tuldimenzionalasat, es a kulsosegek ennyire eloterbe helyezeset.

    VálaszTörlés