EM - sminkmárka Michelle Phan-tól

Kép innen: emcosmetics

Michelle Phan már maga is „márkává” nőtte ki magát a videóival, szerintem nincs olyan beauty blogger, aki ne hallott volna róla. Most teljesül az álma; tegnaptól elérhető saját sminkmárkája az „em”. Rúzsok, alapozótermékek és paletták minden élethelyzetre, letisztult, fehér csomagolásban.
 
 
Tudom, vannak, akik nem kedvelik Michelle-t, de azért ez nem volt kis munka – tőle sem, de főleg a – csapatától. Egyébként miben másban, mint videóban mutatta be történetét, márkáját, termékeit.
 
Kép(ek) innen: emcosmetics
 
A legnagyobb dobás – szerintem – a „the life palette" – névre keresztelt paletta, mely különböző élethelyzetekre lett szabva, legyen szó a mindennapokról, a bulizásról, strandolásról vagy szerelemről. Nagyon szemet gyönyörködtető darab, míg meg nem látod az árát. 75$-ba kerül egy paletta, de hát sokban van a divat (illetve egy sminkmárka alapítása).
 
Kép innen: emcosmetics
 
A honlap a webshoppal, bemutató videókkal, ajánlókkal, rengeteg képpel és picit eltúlzott dinamikával (képváltások, oldalváltások, effektek) már működik, lehet rendelni.
Termékek 15$-tól kaphatóak. www.emcosmetics.com
 
Akárhogy is, a hölgyemény sok lány titkos álmát váltotta valóra. Mit szóltok az új márkához? Szeretitek Michelle-t? Szeretnétek saját sminkmárkát?


0 megjegyzés: