AVON nyereményjáték bloggereknek és olvasóknak



A hivatalos játékfelhívás:

Játssz az AVON-nal!

Nyereményjáték beauty bloggereknek és olvasóiknak

Az AVON szépségipari nagyvállalat nyereményjátékot indít a teljes sminktermék-kollekció megújulásának alkalmából. A nyereményjátékban bármely hazai beauty blogger és olvasója részt vehet, aki rendelkezik az Instagram alkalmazással. A játék során a résztvevőknek minél kreatívabb, egyedibb képeket kell készíteniük az Instagram segítségével, melyet a következő gondolat inspirált:

Mit jelentenek számodra a színek?

Az Instagram fotókat egy, az AVON által meghatározott hashtag-gel kell ellátni, melynek köszönhetően a vállalat számára nyilvántarthatóvá válnak a pályázott fotók. A verseny végén két nyertest választ a szakértő zsűri, akik értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak. Az egyik nyertes a bloggerek közül kerül ki, a másik pedig az olvasók köréből. A szakértő zsűrit az Avon sminkmestere, Mészáros Délia, Ördög Nóri, az AVON márkanagykövete, illetve Lendvai Lilla, stylist alkotják.

A nyereményjáték menete

A játék menete:
  1. Hirdesd ki az AVON nyereményjátékát a blogodon egy bejegyzésben, és buzdítsd arra rajongóidat, hogy vegyenek részt a játékban!
  2. Készíts egy fotót az okostelefonodon található Instagram alkalmazás segítségével, melyet a következő gondolat inspirált: Mit jelentenek számodra a színek?
  3. Az Instagram fotót feltétlenül lásd el a következő hashtag-gel. #avonbloggerjáték. Nagyon fontos, hogy olvasóidnak a #szinezzavonnal hashtaget kell használniuk, mivel így válnak megkülönböztethetővé a bloggerek és az olvasók által küldött fotók. A játékban csak az #avonbloggerjáték és a #szinezzavonnal hashtaggel ellátott fotók vehetnek részt. Ezek a fotók az Avon Magyarország Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek.
  4. A verseny lezárása után a szakértő zsűri kiválasztja a két nyertest, egy bloggert és egy olvasót.
  5. A nyertesek mindegyike a következő ajándékokkal lesz gazdagabb:
    • egy 50 000 Ft értékű New Balance vásárlási utalvány
    • egy 50 000 Ft értékű ajándékcsomag az AVON legújabb sminktermékeivel
  1. A nyerteseket az AVON a hivatalos Facebook oldalán hirdeti ki. A két nyertesnek a következő email címen kell jelentkeznie a nyereményéért: avonnyereményjáték@cafepr.hu
A nyereményjáték szeptember 20-ig tart! A nyertest szeptember 27-én fogják kihirdetni!

Amennyiben további kérdésed van a nyereményjátékkal kapcsolatban, azt Géczi Dorottyánál, a Café PR munkatársánál jelezd a geczi.dorottya@cafepr.hu címen.

Játékra fel! Színezz újra az AVON-nal!

Tehát, ha blogger vagy, tedd közzé blogodon a játékfelhívást, majd töltsd fel a képet az #avonbloggerjáték hashtaggel. Ha olvasó vagy, használd a #szinezzavonnal hashtaget. Sok sikert mindenkinek!

0 megjegyzés: