Honeymania ajakbalzsam teszt

 
Ősszel sosem bírom ki, hogy ne vásároljak egy-két új ajakbalzsamot. Bár inkább a kicsavarós kivitelezésű darabokat részesítem előnyben, ennek a mézesnek nem tudtam ellenállni. Az illatába szerettem bele, éppen olyan, mint a lépes méz. Persze nem tagadhatom, hogy a csomagolás a maga sárga színével is csábított, csak hát hosszú körmökkel nehéz kivarázsolni a cuki tégelyekből a kencéket. De ezt bőven feledteti velem ez a termék, így utólag nagyon sajnálnám, ha otthagytam volna.

 
A felvitel egyszerű, az ujjbegyünkkel eloszlatjuk a szánkon és már futhatunk is tovább. Hacsak le nem ragadunk azon gondolkodva, milyen jó érzés a mézes balzsam az ajkainkon. Finom, édes réteget képez, az illatát nem csak felvitel után, de jóval később is éreztem. Remekül hidratál, biztosan ezt fogom használni a szeles, őszi napokon, nehogy kicserepesedjen a szám. Ki akartam próbálni rúzs aláhidratálására is, de nem volt szívem visszatörölni a szolidan csillogó felületet. Nálam az ilyen sokkal többet ér, mint egy ragacsos szájfény.

A kép forrása: The Body Shop Magyarország Facebook LINK

Bár ezt a darabot külföldön vásároltam, nem kell sokat várni a Honeymania-ra már itthon sem, legalábbis a TBS oldalán közzétett kép ezt sejteti. Aki szereti az édes illatokat, biztosan talál kedvérevalót ebben a sorozatban (is).

A kép forrása: LINK

Nem bírom ki, hogy ezt még ne biggyesszem be ide, ez a cuki méhecske-mézecske szappan lesz a következő áldozatom, ha feljutok Budapestre.

Gyakran vásároltok ajakápolót? Szeretitek a mézet, a mézes illatokat?
Follow my blog with Bloglovin

7 megjegyzés:

  1. Nálam ez az első THS termékcsalád, ami abszolút a szívembe talált, több tagját is tervezem megvenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam "sajna" majdnem mind betalál és nagyon nehezen válogatok. :D

      Törlés
  2. Magát a mézet nem szeretem, az illatával nincs bajom, bár attól függ, ha tényleg tipikus méz illata van akkor kihagyom, pedig ígéretesnek tűnik, úgy érzem ez az a termék lesz amit élőben kell megszagolnom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy adsz neki egy esélyt, szerintem Te is szeretni fogod, mert nem erős, tömény illatról van szó. Inkább csak enyhén édes, lépes mézes. :)

      Törlés
  3. húú nagyon jó lehet ez a balzsam!!
    Nem ide tartozik, de szépek a körmeid is.

    VálaszTörlés
  4. Én a mézes testradírt próbálhattam ki, és az illatától kész vagyok teljesen. Szeretnék valamilyen télies illatú testradírt, úgyhogy lehet a mézes lesz az áldozat... :D!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon csábít a mézes testradír is. Bár igazából legszívesebben mindenből vennék egyet, ami ebben a sorozatban van. :)

      Törlés