Szőrös körmök az Essence-től

 
Sokaknál lehetett már látni ilyen szőrös körmöket, az eccence is piacra dobta a saját szőreffektjét. Az új körömeffektek közül engem most ez fogott meg a legjobban, így a kosaramban landolt ez a bordós-barnás „velours powder”. Régóta ki akartam már próbálni ezeket a cuki, bolyhos körmöket. Az eredmény tényleg az: cuki, puha, bolyhos-szőrös.


A csomagolással nem sokat szórakoztak, átültették a pigmentek kis műanyagjaiba a körömdíszeket, illetve ez az egész kapott még egy papírburkolatot (dobozka), hogy tudjuk, mi is a tartalom. Ahogy a pigmenteknél, itt is van adagolófej, ahogy felnyitjuk a műanyag csomagolást. Ezt a „velours powder-t” ne is próbáljuk meg kicsikarni a lyukacskákon. Foggal, körömmel essünk neki leszedni az adagolófejet, csak így lehet kiszedni a szőröcskéket. Én a kupakba öntöttem át, abba nyomkodtam a körmeim.



A felvitel roppant egyszerű, választanunk kell alapnak egy körömlakkot, amit felkenünk, majd még száradás előtt bele kell nyomkodnunk a körmünket a szőröcskébe. Ez után a felesleget el kell távolítani – elvileg az essence-nél kapható körmös legyezőecsettel. Én az ujjammal futottam lazán át a felületen, a felesleg így is gyönyörűen levált. A felvitel úgy megy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Csak ha nem figyelünk, elhatalmasodik a munkafelületen a bolyhos megszállás.




Tehát, a felvitel úgy ment számomra, mint a karikacsapás. Aztán azért elgondolkodtam, „hogy fogok így kezet mosni”? Az első kézmosásnál még nem volt gond, vizes és lenyalt lett a szőröcske, mint a kutya bundája, de száradás után visszaállt. De ezt sokszor nem bírja, illetve felejtsük el a kézkrémet is. Persze gondoltam, hogy ez csak alkalmi viselet, de azért jó lett volna, ha kicsit tovább tartja magát, mint egy nap. Szépen, fokozatosan, de biztosan kopik. Szóval lányok, legyetek nálam okosabbak és ha alkalomra csináltok ilyen körmöket, csak az utolsó pillanatban készítsétek el.

Tetszik nektek ez a szőrös köröm dolog? Készítettek már ilyet?  

11 megjegyzés:

  1. Ez azok közé a dolgok közé tartozott, amiket giccsesnek és ízléstelennek tartottam....egészen mostanáig. Ebben a színben nagyon klasszul néz ki, kifejezetten tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem mindig érdekelt, bár legtöbbször rózsaszínben láttam és nem tűnt túl gusztusosnak a kivitelezés sem. De ez a szín meggyőzött. :D

      Törlés
  2. Magamon valószínűleg zavarna, de amit te csináltál, nagyon tetszik :) Simogatnivaló :D

    VálaszTörlés
  3. Nekem annyira vicces ez az egész bolyhos köröm dolog :D- mármint tökjól néz ki, csak tényleg nem túl praktikus, mindenesetre nagyon jópofa.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Falun elmegy. :D Na jó nem, de olyan kis bohó(ly)kás. :)

      Törlés
  4. Nekem nagyon tetszik,kipróbálnám mindneképp, bár én is nehezen képzelem milyen vele az élet?! :P nálunk is kapható lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nehéz vele az élet, nem akadályozott semmiben, bár a macska furcsán nézett és megpiszkálta a mancsával. Szóval, nem akadályozott, mert nem foglalkoztam vele, így most úgy néz ki, ahogy. :D Itthon is kapható lesz, sok-sok más körömdísszel együtt. :)

      Törlés
  5. Szerintem tök jó dolog ez a plüss poros köröm :) nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  6. Hol lehet ilyet venni?

    VálaszTörlés