Gold Sugar Skull


Az első cukorkoponya festés-próbálkozásomat már láthattátok ITT, most pedig hoztam a következőt. Kicsit más színvilág, paróka nélkül, de legalább még virágokat sikerült kerítenem. Ahogy az előzőnél már mondtam, kicsit sikerült kitapasztalnom ezt a koponyafestés dolgot, így most sokkal hamarabb tudtam produkálni a szem-, orr-, száj környékét. A fehér alap itt is szemhéjpúder volt. 


A díszítéssel próbálkoztam külön a karomon, de abba (és az előző koponyába) feladta a harcot a filces végű tusom, így valami egyszerűbb és gyorsabban kivitelezhető dologra volt szükségem. Pöttyöt semmivel sem tudtam szépet produkálni, aztán eszembe jutott, hogy a kígyómintát is harisnyával, meg ki tudja mivel csinálják. Ezután persze rögtön beugrott, hogy csipkével is szép dolgokat lehet csinálni, úgyhogy előkaptam és felaprítottam egy tortacsipkét majd a darabokat összeragasztgattam. Az így kapott sablon eredményét a homlokomon láthatjátok.

 
Kicsit sötétebb lett, mint a lila verzió, az eredeti elképzelésben az ajkam is fekete volt, de hirtelen felindulásból arany színű szemhéjpúdert ütögettem a rúzsba. A virágok nagyon feldobták szerintem az összképet – sajna komplett koszorúra nem futotta a kertünkből. :D

Voltatok/mentek Halloween buliba? Ki lesz cukorkoponya? Szeretitek az arany színt?

10 megjegyzés:

  1. Wooow, nagyon szuper lett! A virágok tényleg feldobják az egészet. Azta, ügyes vagy! *-*

    VálaszTörlés
  2. Én nem rajongok az efféle festésekért, de szuper jó lett, ez nagyon tetszik! Ügyes vagy! ;)

    VálaszTörlés
  3. hát ez nagyon szupi lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Uh meg merem kockáztatni ez jobb mint az előző! Brutális *-*

    VálaszTörlés
  5. wowww szuper lett *-*

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, nagyon szépen kidolgozott munka! :-)

    VálaszTörlés
  7. Jajj lányok, köszönöm szépen. Annyira örülök, hogy tetszik Nektek! :)

    VálaszTörlés