Good Witch? China Glaze lakkteszt


A Good Witch fedőnevű lakk mályva színével és apró csillámaival teljesen elbűvölt. A formás üvegben a vékonyabbik fajtából való ecset lapul, elsőre a sok tömzsi ecset után fura volt használni, de az első réteg után már rá is állt a kezem. Szerencsére, mert ebből bizony kell egy-két réteg. 


Konkrétan a képeken 4 rétegben láthatjátok a lakkot a körmeimen. Ez számomra nem okozott nagyobb fennakadást, főleg a hihetetlen gyors száradás miatt. A kisujjamtól kezdtem a festést, majd mikor végeztem ugyanazon a kezemen a hüvelykujjammal, azonnal vittem is fel az újabb réteget a kisujjamra. A 4 réteg 3-5 perc elteltével teljesen száraz volt, ezt egy hatalmas belenyúlással sikerült (majdnem) tesztelni.

A 14ml-es lakk inkább a picit hígabb körömrevalók táborát erősíti és bár több réteg kell belőle, biztosan sokáig elég lesz. A felület – a sok apró csillám miatt – 4 rétegben egy kicsit sand-es hatást kelt. Négy nap alatt alig kopott (alaplakkot használtam csak, fedőlakkot nem), csak a körömvégeken látni enyhén, hogy nem friss lakkozásról van szó. 

859 Good Witch?

Nekem nagyon tetszik ez a szín. Ti hogy álltok a mályvával? Használnátok ilyen lakkot?

8 megjegyzés:

  1. nincs ilyen lakkom, de majd szeretnék, tetszik ez a lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Csak ajánlani tudom. :)

      Törlés
  2. Szép kis gyöngyházfényű lakk, én nem vagyok az a mályvás típus, számomra ez a szín túlságosan jókislányos :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem diszkriminálom ilyen módon a színeket. :D

      Törlés