HAPPY BOXDAY! - PIXIBOX

 
Tegnap hozzám is megérkezett a szülinapi PIXIBOX, de gondoltam, csak ma írok róla, hogy ha valaki még nem kapta meg, ne tőlem tudja meg mi lapul a dobozban.

 
Biotherm Aquasource Nuit éjszakai hidratáló arcápoló gél minden bőrtípusra (5ml)
Biotherm Aquasource BB krém hidratáló arcápoló (1ml)
Biotherm Aquatrio három lépés az arcbőr átfogó ápolásáért (3x1,5ml)

 
VICHY Ideália Life Serum (7x1,5ml)
VICHY Eua Thermale – termálvíz (50ml)
VICHY Purete Thermale 3in1 – micellás szerkezetű bőrnyugtató arclemosó (100ml)

 
Barefaced Beauty Mineral Blusher – ásványi arcpirosító „Athena” árnyalat (4g – teljes kiszerelés)
Nina Ricci – Mademoiselle Ricci női parfüm (4ml)
OPI körömlakk – mini, különféle színekben
Kérastase – Elixir Ultime szépségolaj



Meg kell hagyni, igazi ünnepi kiadás lett ez; nagyon kitettek magukért, nekem nagyon tetszik a tartalom. Mindent el fogok tudni használni, ráadásul pluszban járt még a dobozhoz két kupon is, egy OPI lakkokra (Müller 20%) és egy VICHY kupon (www.vichyonline.hu 20%). Aminek nagyon örülök, az a micellás lemosó, bevallom, még nem használtam ilyet, de régóta ki akartam már próbálni. A mini lakkot és a mini parfümöt imádom, annyira aranyosak, előbbinek pedig imádom a színét. Picit meglepődtem a pirosítón, valahogy nem számítottam rá, de nagyon tetszik, nincs hasonló színű ilyen termékem. Ezzel a dobozzal kapcsolatban csak az OPI lakkot tudtam biztosan, a többibe nem gondoltam bele, így tényleg igazi meglepetés lett a tartalom. Biztosan lesznek később tesztek a termékekről és úgy sejtem, nem egy fog többször is feltűnni nálam a bejegyzésekben. Most sem bántam meg a vásárlást és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is megpróbálok lecsapni egy dobozkára. Boldog születésnapot PIXIBOX! :)

Tetszik nektek a tartalom? Vásároltatok PIXIBOX-ot? Milyen színű lakkot kaptatok?

8 megjegyzés:

  1. Én kéket kaptam, de katasztrófa, 4 réteg után is átlátszott a körömvég, ma meg a Glamour napokon vettem emiatt egy fehér lakkot, aztán Katy mondta, hogy előtte fehérrel fessem ki a körmöm, akkor már jó lesz. Attól függetlenül jó kis doboz volt, és így egy nap lecsengése után, úgy gondolom, hogy maradok a Szépségbox dobozainál, ez jó volt, de a korábbi dobozok nem tetszenek annyira, hogy egyszerre két dobozt is vásároljak két havonta :) Szóval tényleg kitett magáért a Pixi összességében imádom ami a dobozban volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De érdekes, van pár OPI lakkom, de ilyen problémám még nem volt (bár kékes árnyalatot még nem próbáltam). Szépségboxot még nem vettem, de sokat nézegettem Nálad. :D Azért remélem, tudsz majd valamit kezdeni a lakkal. :)

      Törlés
  2. Szia! Nem rossz kis dobozka, de nem bánom egyáltalán, hogy végül nem rendeltem meg, most gondolkoztam el rajta először, de nekem is a Szépségboxom a nyerő egyértelműen, abból most az októberi lesz a második nekem. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eddig valahogy a Szépségboxom nem mozgatta meg annyira a fantáziámat és az idegeimet (rendelés, várakozás...), mint a Pixibox. Bántam volna, ha nem veszem meg. :)

      Törlés
  3. Szerintem is jó doboz lett a mostani :-)

    VálaszTörlés
  4. Én is ilyen színű körömlakkot kaptam. Kicsit elkeseredtem, mert valami őszies színt vártam. De azért tegnap kifestettem vele a körmeimet. :) Minimum 2 rétegben kell felvinni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eltalálták a színt, bár ez nem túl nehéz, mert minden színt szeretek. Nem gondoltam bele, hogy milyet szeretnék találni a dobozban. A két (esetleg 3) réteg nem annyira vészes, de így hamar el fog fogyni ez a lakk. :)

      Törlés