Hópehely az ablakodra – DIY


Egy nagyon egyszerű, de annál aranyosabb kis ablakdíszt szeretnék Nektek mutatni. Semmi más nem kell hozzá, csak egy jól megtöltött ragasztópisztoly és már mehet is a rajzolás – az ablakra. Felvettem videóra, hogy csináltam, ha van kedvetek, nézzétek meg! :) 


Ha nem ősöreg ragasztópisztolyotok van, nem lesz sárgás beütésű a hópelyhetek, mint az enyém. Ha felforrósítottátok a pisztolyt, húzzátok ki, várjatok vele, míg egy kicsit visszahűl, így könnyebb dolgozni. Eltávolítani is nagyon könnyű a pihéket, a szárai alatt meg kell piszkálni (mondjuk körömmel) és olyan könnyen lejön, mint az ablakmatrica.


Ha nem vagytok lusták kimenni a hidegbe (mint én), akkor megrajzolhatjátok papírra a mintát és kívülről az ablakra erősíthetitek. Így nem kell a pisztollyal a kezetekben a hópihe formáján gondolkodni. :)

Ha elkészítitek, mutassátok meg! Töltsétek fel Facebook-on vagy küldjétek el privátüzenetben és kiteszem. A blog Facebook oldala: ITT.

Tetszenek Nektek a hópihék? Szoktatok/fogtok ilyet csinálni? :)

7 megjegyzés:

  1. Szuper ötlet, pont ma vettem új ragasztórudakat a pisztolyba, szerintem ma el is használom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszembe jutott, hogy van angyalkás, rénszarvasos, csillagos sablonom, akár azokat is meg lehetne csinálni..hm...:)

      Törlés
    2. Örülök, hogy tetszik Neked az ötlet! Én is épp más formákon/figurákon kísérletezem, bár eddig csak a csillagig és a szívecskéig jutottam. :)

      Törlés
  2. Szuper ötlet! :) tegnap én is kísérleteztem vele..nagyon jó lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, annak meg még jobban, hogy kipróbáltad! Köszi :)

      Törlés