Karácsonyi zöld smink és kampónyalókás köröm


Idén karácsonykor mindenképpen szerettem volna zöld sminket is készíteni. Kicsit mostohán bánok ezzel a színnel, se sminknél, se körömnél nem nyúlok hozzá túl gyakran, pedig gyönyörű dolgokat lehet kihozni belőle.


Arany színű Color Tattoo az alap, erre vittem fel a mozgó szemhéj 2/3-ad részére a Maybelline zselés tusát (fekete). Ez lett az alap a zöld szemhéjpúderhez, aminek így maximálisan ki tudtam hozni a színét. A belső szemzughoz arany szemhéjfesték került, ezt maszatoltam össze a zölddel. Ezután a széleket besatíroztam sötétszürkével – ebből került az alsó pillasorhoz is, majd felvittem egy tojáshéj színt a szemöldököm alá – a szemhéjpúdereket a Bonbonsolo 120-as palettájából vettem, róla lesz egy külön bejegyzés hamarosan. Meghúztam a tusvonalat, spiráloztam a szempillákat, átrajzoltam a szemöldököm. Kevés korrektort és bb krémet használtam az arcomra, a számra pedig a PIXIBOX-ban talált Artdeco szépség került.  


A körmeim festésénél a kampónyalókák inspiráltak, zöld, arany, és piros színeket használtam. De a fő attrakció a kis kampónyalóka, ami a gyűrűsujjamra került. Szerintem nagyon aranyos lett. Most nem részletezem, melyik lakk melyik volt, ha valamelyik szín érdekel valakit, leírom, mi volt az.


Így a bejegyzés végére pedig egy kép Lokiról, aki mindig éppen oda fekszik, ahova nem kellene. Különben a hasa alatt is van egy paletta. :) Szóval, én így néztem ki ma. Örülök, hogy lakkozni is sikerült, mert tegnap nem volt rá időm. 

Nálatok melyik szín dominált ma? Szoktatok zölddel sminkelni? <3

6 megjegyzés:

  1. Zöld a kedvenc színem. Nagyon szép lett ez a smink :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog Karácsonyt! Szép smink lett! Az én macskám is oda fekszik ahova nem kellene.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Hát igen, ezek a macskák nagy fazonok. :D

      Törlés
  3. Csodaszép ez a smink! Az ajkaid olyanok, mintha folyékony cukorkával kented volna be őket, nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy Neked is tetszik ez a szájravaló, én nagyon szeretem a fényét és a színét is. :)

      Törlés