New Year Party – Polka Love Nails


Már alig van hátra valami ebből az évből, hamarosan itt az összegzés ideje, de még mielőtt nekiállnék listákat írni és a következő éven agyalni, gondoltam, megmutatom Nektek a manikűrt, amivel búcsúztatom az évet. Bohókás, vidám lakkozás lett ez, most mindenféle csillogás-glitter-flitter nélkül, mert abból nekem már sok volt karácsonykor. Ráadásul rövid körmökkel üdvözlöm az Új évet, ami kicsit letörte a kedvem, de hát annyi baj legyen.


Szeretem a pöttyös körmöket, nagyon egyszerűek, de mutatósak. Ezek pontozóecsettel készültek, de kivitelezhetőek a tőlem megszokott fogpiszkálós módszerrel is. Rengetek színkombinációban el tudom képzelni, nehezen is választottam, aztán végül a döntő szó az alapnak használt Sally Hansen lakké lett; olyan régóta várt már kipróbálásra, hogy megesett rajta a szívem. A pöttyöket mindenképpen meleg árnyalatúra terveztem, szerintem jól mutatnak ezzel a lilás beütésű alappal. Nem mellesleg, az egész lakkozás színvilága – ahogy Dyna mondta rá Instagramon – elmehetne Cinema City reklámnak. :D  
Amiket használtam

Sally Hansen Salon Manicure Belle Of The Ball
Kiko 356 (sárga)
Kiko 280 (narancs)
Kiko 239 (piros)

Szeretitek a pöttyös lakkozásokat? Milyen színt fogtok viselni a körmeiteken, míg búcsúztatjátok az évet? Kinek nem lesznek extra csillogóak a körmei?  

16 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz, igazán szilveszteri tényleg ^^ Én egy Golden Rose lakkot fogok viselni, nem a szó szoros értelmében szilveszteri lakk, de brutálisan szép *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. :) Különben így, hogy sokat nézegetem egyre inkább belelátom a pöttyökbe a konfettit. :D Örülök, hogy nem csak én nem ragaszkodom a hagyományokhoz lakkozás-téren. :)

   Törlés
 2. nagyon jó lett! :)
  underthespellofbeauty.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 3. És szó szerint! Tényleg a körmeiden viseled a reklámjukat! :D Nagyon szép mani! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Annyira jók ezek a színek együtt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszenek, nekem nagy kedvencem ez a kombináció. :)

   Törlés
 5. Válaszok
  1. Köszi, Tőled ez külön elismerés, imádom a munkáidat. :)

   Törlés