Blogszülinap :)


Eljött a nap, amikor én 22 lettem, a blog pedig 1, együtt ünnepeljük a szülinapunkat. Mi tagadás, összenőttünk, az életem mindennapi részévé vált. Így engedjétek meg, hogy ennek az alkalomnak egy saját helyet adjak itt. :) Sokáig motoszkált a fejemben a gondolat, hogy szeretnék blogolni. Aztán úgy döntöttem, egy blog a legjobb ajándék, amivel meglephetem magam születésnapomra. Így éppen ma egy éve elkezdtem fabrikálni a háttérképet, a fejlécet, agyaltam azon, milyen bejegyzéseket készítsek. Persze számtalanszor gondoltam arra is, vajon lesz-e egyáltalán olyan, aki majd elolvassa az irományaimat?

Bár január 21-én tettem közzé az első bejegyzést, de 16-át tartom a blog igazi szülinapjának, hiszen a fejemben ekkor jött létre, ekkor csináltam meg hozzá a Facebook csoportot is. Egy év alatt rengeteg kedves embert ismertem meg, sok olvasót, sok bloggert. Itt az oldalon már több, mint 130-an vagyunk, a Facebook-on 558-an, YouTube-on 592 követője van a csatornának és az Instagram-on is már több, mint 260-an voltatok rám kíváncsiak. Bár vannak átfedések a csatornák között, akárhogy is nézem, ez rengeteg emberkét jelent, akiket egy éve nem hittem volna, hogy meg tudok szólítani.

Túl vagyunk 155 bejegyzésen és 45.000 oldalmegjelenítésen. A következő évre is rengeteg tervem van, témák, képek, videók és persze egy kis meglepetést is tartogatok számotokra, lehet, hogy ajándékcsomag formájában? Nagyon köszönöm Nektek, hogy itt vagytok, olvastok és külön köszönet minden egyes hozzászólásért is! :)

14 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog születésnapot! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon Boldog Szülinapot! <3

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot, és további sikeres blogolást kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
  4. Boldogságos szülinapot, így is-úgy is! Pusziii :*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon Boldogságos Születésnapot! :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog születésnapot mindkettőtöknek :-)

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot nektek! :)

    VálaszTörlés
  8. Istenke éltessen sokáig!!!!!!!!! :))))))))))))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog születésnapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  10. Boldog Blogszülinapot :)

    VálaszTörlés
  11. Boldog születésnapot és további sikeres blogolást kívánok! :)

    VálaszTörlés
  12. Boldog szülinapot Neked és a blognak is! :)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szépen köszönöm Nektek! <3 :)

    VálaszTörlés