China Glaze Party Fowl lakkteszt

1275 PARTY FOWL

Egy ideje már jó barátságot ápolok a különleges fedőlakokkal, ez a Party Fowl névre keresztelt China Glaze nagy kedvencem lett. Még ITT a Nailland-es bejegyzésben láthattátok ezt a szépséget, most hoztam róla egy tesztet, mert már igazán megérdemli. 



A szokásos strapabíró, vastag üvegben kapjuk ezt a lakkot is, a 14 ml 1640 Ft-ba került. Az egyetlen dolog, amit a csomagolásnak felrónék, hogy elég nehezen olvashatóak rajta a dolgok - alapvetően sötét színű tartalmon sötét betűk. A lakk maga egy átlátszó alap, amelyben fekete, kék és halvány narancs (répaszín) szálacskák úszkálnak. Szerencsére ebből a lakkból nem spórolták ki az anyagot.


Az ecset hosszú és vékony, egyenesen vágott véggel. Nagyon szépen felveszi a lakkot, nem kell vadászni a szálacskákat, így egy rétegben is elég sokat lehet felvinni belőlük. Az ecsettel szépen el lehet oszlatni a szálakat, nem volt jellemző, hogy egy kupacon összegyűltek vagy csomósodtak volna. Ahogy a China Glaze lakkoktól megszokott, ez is nagyon gyorsan szárad. Előfordult, hogy egy-egy szálacska túllógott a körmökön, ezeket egy kis alulról reszeléssel távolítottam el száradás után. 


A körmeimen két rétegben láthatjátok az ITT már bemutatott, szintén CG Good Witch? lakkon. Ez a mályvás darab alapból 4-5 napig volt szalonképes kinézetű a körmeimen, ezen a tartósságon a fedőlakk nem változtatott. Szerintem világos alapokon mutat igazán jól, de el tudom képzelni, hogy három-négy rétegben csak önmagában (alaplakkon) is nagyon mutatós lehet, hiszen láthatjátok a képen, hogy két rétegben is szinte teljesen lefedi a körmöket. 

Nektek tetszik ez a lakk? Szeretitek az ilyen típusú lakkokat?

9 megjegyzés:

  1. Csodaszép, én a fekete-sárga szálacskás párját vettem meg :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mennyit nézegettem azt is... De aztán az döntött, hogy a mályvát előbb találtam meg és az ahhoz jobban passzolót vettem meg. :)

      Törlés
  2. Egyre inkább tetszenek az ilyen lakkok :) Nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom az ilyen különleges lakkokat. jöhet szálas , csillogó stb..stb. Az Árkádba én is vásároltam egy jó párat.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is szinte minden fedőlakk nyerő. Az Árkád felé meg már nem is mernék menni (még szerencse, hogy messze lakom). :)

      Törlés
  4. hát nekem továbbra sem tetszenek ezek a "szálas" lakkok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Még szerencse, hogy már lakkból is ezerfélét kapni. :)

      Törlés
  5. Nagyon szép, nekem egy BPS lakkom van, de most már megvárom az Essence tollasait, azokból majd veszek egyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én egyelőre ezzel az egy ilyen szálacskással elvagyok. De azért az Essence variációit is majd megnézem magamnak. :DD

      Törlés