Colour Land by Sivanna


Nem titok, hogy nagyon szeretem a szemhéjfesték palettákat és szívesen próbálok ki mindig újabbat és újabbat, főleg, ha valami különlegesről van szó. A Sivanna Colour Land 01-es palettáját az unokatestvéremtől kaptam, igazi csemege számomra. Gondoltam megmutatom Nektek is, egy extra színes bejegyzés formájában. 


A Sivanna egy Thaiföldről származó márka, több mint 400 féle termékkel, melyek igen népszerűek Délkelet-Ázsiában. Valószínűleg nem sokaknak lesz ismerős, mivel itthon nem lehet kapni, illetve rákerestem egy kicsit és nem találtam ismert külföldi webshopokon sem, de ha valakit érdekel, ebay-en érdemes lehet szétnézni. Én nagyon szeretem csak nézegetni is a hasonló termékeket. 


De rá is térnék akkor magára a palettára, amit masszív, fekete-átlátszó műanyag dobozkában kapunk. A fedél maga is vastag, kívülről a színeket homorú, kör alakú ablakocskákon keresztül láthatjuk. A fedél közepén a felirat alatt egy kisebb tükröt is elhelyeztek. 18 szemhéjpúder, 2 pirosító, 2 szivacsos applikátor és két ecset található a szettben, mely egyébként más színvariációkban is létezik. 


A szemhéjpúdereknek gyönyörű, erős színűk van, extrán pigmentáltak, felvitel után fényesek lesznek és némi apró csillámot is tartalmaznak. A képen a kezemen szemhéjalapon láthatjátok, a szettben található applikátorral felvíve. Sminkelésnél is ezeket használom, nagyon szépen felveszik/viszik a színt, aminek mintha enyhén krémes állaga volna és egy kicsit porol, de szerencsére nem vészesen. Egész napos jövés-menés után - szemhéjalapon - eddig nagyon tartósnak bizonyult a termék, nem halványult el, nem gyűlt össze csomókban és egyéb katasztrófákat sem produkált. Csak, hogy egy kis negatívumot is írjak, nagyon meg kell válogatni, milyen tust viszünk fel rá, a gyengébbeken simán átüt a szín. Különben nekem nagyon tetszik ez a színösszeállítás, ezzel a palettával és egy matt, természetes árnyalatokat tartalmazóval el mernék utazni a világ végére is.


A két szivacsos applikátor tehát remekül szuperál, a két kis ecsetet viszont nem használtam. Nem is túl tömöttek, a kisebbik már csak így magától is elhagyott egy-két szálat, úgyhogy ők maradnak a csomagolásban. A pirosítókba sem sokszor nyúltam eddig, de jó lesz, ha megjegyzem, hogy óvatosan bánjak velük, mert nagyon pigmentáltak. Alul jobbra pedig egy szemsmink, amit főleg ezért mutatok, hogy lássátok, milyen szép fényes felvíve is a por. Itt rendesen letompítottam a színt - keveset vittem fel és ujjal dolgoztam el -, így használtam nappali sminkhez.

Ti szeretitek a hasonló palettákat? Van ázsiai sminkterméketek? 

8 megjegyzés:

  1. Hát ez valami eszméletlen szép paletta, csodásak a színei! Mikor lesz vele vad smink? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik. Hamarosan jönnek a "vad" sminkek. :)

      Törlés
  2. Te jó ég, micsoda pigmentáltság! :O Nem semmi, szuper paletta! Katyhoz hasonlóan én is valami vad összeállítású sminket látnék vele nagyon :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen pigmentált, én is szeretem az ázsiai palettákat (kinai és japán van nekem) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Japánhoz még nem volt szerencsém sajnos. De ami késik, nem múlik! :)

      Törlés
  4. Hű *-* nagyon szép, a smink is nagyon szép *-*

    VálaszTörlés