Lovely Snow Dust - arany homoklakk teszt


Egy vallomással kezdeném ezt a tesztet; a fehér verziót szerettem volna ebből a lakkból. A húgom bement a városba, kértem, vegye meg nekem, de már csak egy darab arany színű árválkodott ott. Hirtelen felindulásból rávágtam, hogy akkor hozza el, de végül kijelenthetem, remek döntést hoztam. Mutatom is, miért!


A szokásos, formás üvegben kapjuk meg ezt a lakkot is, a 8ml 599 Ft. Az ecset hosszú és lapos, a vége egyenes vágású, tökéletesen lehet vele dolgozni. Szépen felveszi a lakkot, ami a sűrűbb kategóriából való (eddigi homoklakk tapasztalataim szerint), kell neki egy kis idő, míg lecsöppen az ecsetről. Könnyű eloszlatni a körmökön és hamar szárad. Az alapszíne egy lágy, halvány arany, rengeteg apró és nagyobbacska csillámmal. 


A sand hatás szépen, egyenletesen érvényesül, csodás arany fedést kaptam három rétegben. Ráadásul napfénynél, lámpafénynél is gyönyörűen sziporkáznak a csillámok. Nálam a tartósságra sincs panasz, ezen a képen három naposan láthatjátok, egy réteg színtelen alaplakkon, fedőlakk nélkül. A fürdés-hajmosás-főzés-mosogatás meg se kottyant neki, eddig nem pattogzott le, nálam ez már nagyon szép eredmény. Ennek fényében már csak azt sajnálom, hogy a fehér és ezüst verziót még nem sikerült beszereznem, de remélem, lesz még rá alkalmam.

Ti szeretitek a sand lakkokat? Beszereztétek valamelyik színt ebből a kollekcióból?

14 megjegyzés:

  1. Debrecenben sehol sincs belőle :( Hiába akartam venni....
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos úgy tudom, most már nálunk sincs. Nagyon kapós kiadás volt. Egy fehéret még nagyon szeretnék, a barátnők is rá vannak állítva. Azért még nézegessük, hátha! :)

      Törlés
  2. A Lovely-tól a kék baltic sand lakk tulajdonosa vagyok, ez a mostani havas kollekció nem hatott meg személy szerint, így részemről ott fog maradni a polcon a Rossmannban :)
    A 3 réteg is kevésbé vonzó számomra, az OPI és Golden Rose homoklakkjainál bőven elég a 2 réteg, egyenlőre őket nyúzom hogy végre egy lakkos üveg is ki tudjon ürülni :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott ne hagyd, hozd el nekem!! xD Nálam annyira nem számít, hány réteg kell, meg tudom bocsátani a hármat is, ha hamar szárad. :)

      Törlés
  3. Nekem az ezüst van meg, az aranyat akartam, de az se és a fehér sem volt már sajnos :) Nagyon jól áll neked :) Amúgy a körmöd visszafogod növeszteni ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii ^^ Mindenhol éppen az fogyott el, amit meg akartunk venni. Sokan írják, hogy pont ez meg az nem volt, bezzeg a másik igen. :D Növesztgetem én, csak hát... No, ez a bal kezem, amin vissza kellett reszelnem a körmeimet, mert a jobb kezemen lebaleseteztem őket. Van egy asztalunk, amit baromi nagy erővel kell visszatolni, ha be akarjuk csuki. Meglökni sikerült, de olyan gyorsan csúszott vissza a lap, hogy négy körmömet törte le, hármat nullásra. Most mindkét kezemen akkorák már a körmök, amekkorát a képen látsz. De növesztem, csak lassan megy, mert a nulláról kezdtem. ^^'

      Törlés
    2. Uh,remélem nem vérzett. Elég durván hangzott... azt hittem valamiért stílust váltottál, vagy már muszáj volt a frissítés: ) amúgy szép a köröm formád, úgyhogy ez a hossz is nagyon tetszik rajtad: )

      Törlés
    3. Köszi, sokan mondják, hogy a rövid köröm jobban áll nekem. Különben durva is volt, először azt sem tudtam mi történt, csak éreztem, hogy lüktetnek az ujjaim. Csak picit vérzett, de mondjuk jobban megijedtem, mint amennyire fájt. :D

      Törlés
  4. Nagyon szép! Csak azért nem vettem meg, mert megvan a Moyra aranya, de már kezdek megbánni, hogy nem tettem magamévá. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam nálad a Moyra-t, nagyon szép és másabb. Ha még találsz ebből legközelebb, az jel lesz, hogy vedd meg! :D

      Törlés
  5. gyönyörű. én most nem vettem meg egyiket sem, de úgy látom egy aranyat mindenképp be kell szereznem. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó színe van!:)
    Én imádom őket, de még egyet sem tudtam beszerezni, sajnos, vagy elkapkodták előlem, vagy nincs a városban..:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem sem sikerült másik színt levadásznom, már elfogyott. Talán még feltöltik majd a készleteket. :)

      Törlés