Ice Ice Baby ~ 01 junior championship - lakkteszt


Az Essence Ice Ice Baby kollekciójának lakkjai közül ez a kis világos volt az, amelyik a képek alapján a legjobban megfogott. Eddig mindig inkább a "színesebb" darabokat részesítettem előnyben, ezért úgy döntöttem, nincs rá szükségem. De amikor megláttam ebből az utolsót árválkodni a Müllerben, úgy éreztem, meg kell vennem. 


Ez a 01 junior championship névre keresztelt lakkocska a Colour&Go daraboknál megszokott vastag aljú üvegben kapható. A krémszínű kupak is a szokásos, széles, lekerekített végű ecsetben végződik. Számomra az ilyenekkel a legkönnyebb dolgozni, éppen olyan szélesek mint a körmöm, így egy húzással tudom felvinni a rétegeket. Állagra se nem sűrű, se nem híg, szépen lehet vele dolgozni és gyorsan szárad.


Ahogy a világos lakkoktól általában megszokott, ennél sem azt a sűrűnek és krémszínűnek tűnő eredményt kapjuk a körmünkre, amit kívülről látunk Ezen a képen a mutató- és középső ujjamon egy rétegben, a gyűrűs- és kisujjamon két rétegben láthatjátok. Ami igazán elbűvölő ebben a lakkban az a fénye és a sok apró lila csillám, ami egyébként a rétegezés során egyre kevésbé látszik. 


Volt egy kis időm, kivárogattam a száradásokat és húztam az újabb és újabb rétegeket. Felül három réteg csücsül a körmömön, alul hét, de még így is dereng a lakkozás alatt a körömvég, illetve így már viccesen műköröm kinézete van, mivel kapott egy szép kis vastagságot a rétegektől. Összességében nagyon szép lakkról van szó, a lila csillámok gyönyörűek benne. Szerintem úgy lehetne kihozni belőle a legtöbbet - ha valaki nem szereti, hogy egy-két réteg alatt látszik a körömvég - hogy fehér alapra kenjük. Nekem leginkább egy rétegben tetszik, kicsit olyan, mintha direkt francia manikűrt csináltam volna.

Valakinek megvan ez a lakk? Ti hány rétegben használjátok/használnátok? 

12 megjegyzés:

  1. 7 réteg ??? :D Te jó ég :D Egyébként tényleg nagyon különleges ezektől a lilás csillámoktól, de ez a fedés .. borzalom

    VálaszTörlés
  2. Én 3 rétegnél álltam meg, de még jó, hogy nem mentem tovább :D De akkor is csodaszép ez a lakk szerintem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hét után feladtam, pedig az volt a terv, hogy egészen addig festem, míg már nem látni a körömvéget. Na nem baj, egy rétegben imádom. :)

      Törlés
  3. Engem ez az Essence sem győzött meg sajna :( Nemrég éppen egy piszkos menta árnyalatú Essie-vel küzdöttem, 4 rétegnél feladtam.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, Te vagy a lakkrétegek réme. :D Nálam nem baj, hogy 3-4 réteg kell, ha hamar szárad és szép lesz. :)

      Törlés
  4. Nekem a legelső kép tetszik :) Szerintem munkába vagy valamilyen eseményre seperc alatt nagyon elegáns manit lehet vele csinálni.

    VálaszTörlés
  5. Ha ilyen szép arányos körmeim lennének egy rétegben használnám rajtad legalábbis nagyon tetszik. Nekem viszont sokkal bumszlibb körömágyam van a 30 évnyi körömrágástól, ezért inkább kihagyom ezt a kis szépséget :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Én 19 éves koromig voltam körömrágós.

      Törlés
  6. Kis cuki, de én csak francia véggel hordanám, vagy valami más lakk felett. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam még az egy réteges megoldás játszik, ha mondjuk sietni kell valahova, de különben teljesen egyetértek. :)

      Törlés