Legyél Te 2014 ADEN-lánya!


A tavalyi évben első ízben megrendezett ADEN-lány verseny idén is várja a sminkelni szerető lányok jelentkezését. Ne habozzatok, használjátok ki a lehetőséget, hogy Ti lehessetek 2014-ben az ADEN arcai! 

"Ha szeretsz sminkelni, szívesen kipróbálnád a legújabb sminktermékeket és elég kreatívnak, megnyerőnek és meggyőzőnek érzed magad, akkor jelentkezz versenyünkre, mert Te lehetsz a 2014-es év ADEN-lányok egyike!"

Készítsetek egy maximum 90 másodperces videót, amiben bemutatkoztok és a sminkelési szokásaitokról beszéltek. Töltsétek fel YouTube-ra, majd a videó linkjét küldjétek el az adencosmetics@gmail.com e-mail címre. 

A versenyre a videókat 2014. február 24 - március 9. között várják!

Minden jelentkezést visszaigazolnak, a videók pedig kikerülnek az ADEN Cosmetics Magyarország Facebook oldalára, az ADEN-lány alkalmazásba, ahol a közönség 5 napig adhatja le szavazatát a neki legjobban tetsző lányra. Ezután a közönség jelöltje és a zsűri által választott 10 lány továbbjut a második fordulóba. A versenyzők egy ADEN-csomagot kapnak, mely tele lesz sminktermékekkel. Ezek felhasználásával és bemutatásával kell elkészíteni egy vonzó, tavasz ihlette sminket.

A második kör videói alapján a zsűri és a közönség is választ egy-egy lányt. 
Ők lesznek 2014 ADEN-lányai.

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is szeretnék jelentkezni. Használjátok ki Ti is a lehetőséget! ITT elolvashatjátok a hivatalos versenyleírást. Sok sikert! :)

0 megjegyzés: