Rimmel Salon PRO 317 HIP HOP - lakkteszt


A Kate Moss nevével fémjelzett Salon PRO lakkok már jó ideje a drogériák polcainak lakói, valahogy mégsem figyeltem fel rájuk soha. Aztán a barátom hozott nekem egyet ajándékba Londonból... Azonnal késztetést éreztem, hogy kipróbáljam és egy hét után már bőven itt az ideje egy tesztnek is. Előre szólok, elfogult leszek, mert úgy érzem, megtaláltam a tökéletes (k)örömlakkot.


Masszív, henger alakú üvegben elérhetőek ezek a lakkok, melyek számomra modern, csajos külsővel büszkélkedhetnek. A ferdén vágott kupak egy hosszú, széles, lapos, lekerekített fejű ecsetben végződik, mellyel nagyon könnyű - és szélességéből adódóan - nagyon gyors is dolgozni. A lakk állagát tekintve inkább a sűrűbbek közé tartozik, géllakkokhoz hasonló fénnyel. 


Közepesen gyorsan szárad, akár már két rétegben is tökéletesen fed. Itt három rétegben láthatjátok a körmeimen, mert bár szabad szemmel tökéletesnek tűnt az eredmény két réteggel, néhány képen minimálisan láthatóak voltak a körömvégek. Bár a termék alapból géles hatású csillogást ígér, mégis meglepődtem, mennyire ragyogóan fényesek lettek száradás után a körmeim.


A 317 HIP HOP egy alapból piros lakk, enyhe narancs felhanggal - javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, itthon is kapható, csak sajnos nem volt alkalmam megnézni. Ezen a képen meleg és hideg fénynél is láthatjátok. Érdekes, ha magam mentem volna vásárolni, efölött az árnyalat fölött továbbsiklott volna a tekintetem. Így, hogy már az enyém, azt mondom, kár lett volna érte, mert nagyon megszerettem.


A tartóssága bámulatos, ezen a képen hét nap és egy réteg fedőlakk után láthatjátok. Az ötödik napon vettem észre, hogy szépen egyenletesen, de elkezdett megkopni a lakkozás fénye. Mivel szerettem volna, hogy holnap még mutatós legyen és ne kelljen újrafestenem, húztam egy réteg fedőlakkot és tádám! Szerintem pont olyan, mintha frissen lenne lakkozva, sehol egy fakulás, kopás - na jó, egy icipici lenövés látszik, de az annyira nem vészes, hogy szóra sem érdemes. Egy kivételével nem találkoztam még ennyire tartós lakkal. 

Összességében egy könnyen kezelhető, tartós, gyönyörű terméket kaptam, amit nagyon imádok. Valahogy van egy olyan érzésem, hogy egész februárban ezt fogom használni és meg fogom nézegetni magamnak a többi színt is. 

Nektek van ilyen ilyen lakkotok? Esetleg pont ez a szín? Nálatok mennyire tartós? 

18 megjegyzés:

  1. bevásároltam ezekből a lakkokból,ezekben is vannak kevésbé szépen fedőek.
    viszont ez ami rajtad van nagyon szép árnyalat. tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még utánanézek akkor, melyik mennyire vált be másoknak. Örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  2. Beszáradt a piros körömlakkom, de úgy tűnik megtaláltam az utódját. :))

    VálaszTörlés
  3. Hú! Ez aztán a tartósság! :O :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép, de annyira drágák ezek a lakkok! és az én letöredező körmeimen sajnos nem hiszem, hogy ennyit kibírnának, meg persze meg is unnám, ha egy hétig ugyanolyan lenne a körmöm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az árát sajnos nem tudom. ^^' Nálam az alaplakk segített a töredezés-problémán. Különben én is hamar megunom, ha sokáig ugyanolyan a körmöm, ezért utáltam, amikor egyszer műkörmöm volt.

      Törlés
  5. Imádom a Rimmel Salon Pro lakkjait :)

    VálaszTörlés
  6. Csodás fénye van, a bőrtónusodhoz pedig nagyon jól illik ez az árnyalat! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szeretem a Rimmel salon pro lakkjait! Ez a piros nagyon szép árnyalat!

    VálaszTörlés
  8. A TESCO-.ban 1160 Ft. Én a Rock N Roll árnyalatot vettem,holnap lesz a próba.Gyönyörű színe van.

    VálaszTörlés