Oberwarti zsákmány


Többször esett már szó róla, hogy elég közel lakunk a határhoz, így néha átruccanunk Ausztriába körülnézni, vásárolni. A cél általában az oberwarti (Felsőőr) EO, ami egy igencsak impozáns bevásárlóhely. H&M, Müller, DM, New Yorker, van itt minden. Persze engem főleg a drogériák termékei szoktak lázba hozni, ezt láthatjátok ezen a kis zsákmányos bejegyzésen is.  


Elsőként az Essence állványt céloztam meg - ami kint már három méteres, két forgóállvánnyal! - és kis töprengés után a kosaramban landolt a nude smink készítéséhez való új, papírboxos paletta. A teszter alapján egy csoda, bevetés közben egy videóban szeretném majd megmutatni Nektek. 


Nagy tusmániás vagyok, így már régóta szemeztem a Maybelline kék gél tusával. A feketét még itthon vettem meg, de nem tudtam már megállni, hogy a kéket sokadszorra ismét otthagyjam a boltban. Úgy tudom, ebből a tusból nálunk csak fekete és barna kapható, így nagyon meglepődtem, mikor kint először megláttam, hogy 6-7 féle (megszámoltam, de már nem emlékszem pontosan a sokktól) kapható. A kék és a lila a legszembetűnőbb darab, tartok tőle, hogy utóbbit is be fogom szerezni. Most szerencsére nem kellett vacillálnom, mert csak a kékből volt a polcon.


Ez a lila, cukorkaszín cukiság abszolút véletlen vásárlás volt, épp a tustól fordultam a másik irányba, hogy megnézegessem az Essie lakkokat. Aztán egy átpakolásnak köszönhetően nem az volt mögöttem, amire számítottam, hanem a leárazott holmik kosara. Rögtön kiszúrtam és bár sok hasonló termékkel felsültem már, valahogy úgy éreztem, kell nekem. Már kipróbáltam, szerintem jóban leszünk. 


Mondanom sem kell, hogy a vásárlás legnagyobb attrakciója az Essence bloom me up! trendkiadás ecseteinek levadászása volt. 3 darabot sikerült venni, nagyon örülök nekik, viszont most nem részletezném, mert már készül róluk a teszt, amit holnap tervezek kitenni. Esetleg ma délután/este, ha szeretnétek, mert úgy láttam, Instagramon is nagyon tetszettek Nektek. 

Ennyi lett volna a mostani vásárlás, más boltba nagyon be se mentem, mert csont soványra tudnám fogyasztani a pénztárcámat. Gondolkodom rajta, hogy egyszer kimegyek kamerával, hogy Ti is megnézhessétek ezt a monstrum bevásárlóközpontot. Ha van kedvetek, megírhatnátok, hogy szeretnétek-e ilyen videót. :) 

Melyik termék tetszik Nektek a legjobban? Szeretitek a színes tusokat? A cukorkaszíneket?

10 megjegyzés:

  1. Ohh te jó ég, az ecsetek nagyon gyönyörűek *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ezt hajtogatom, ahányszor csak rájuk nézek :DD

      Törlés
  2. Az ecsetek miatt nagyon irigykedem :P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szuper dolgokat vettél! A palettát és az ecsetek én is elfogadnám! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek az ecsetek, azt hiszem figyelmetlen voltam, és nem vettem észre őket. A teszt után mindenbizonnyal céltudatosabb leszek. :))

    VálaszTörlés
  5. Az ecsetek miatt irigykedem picit. :) A Maybelline lila tusa nálam is kívánságlistás(nem baj,hogy van lila tusom :) )

    VálaszTörlés
  6. uhhh... az összes nagyon jó :) elfogadnám :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű ecsetek! Azonnali szerelem!

    VálaszTörlés
  8. Lilaaaaaaaa színben a Maybelline tus? Óanyám, valahogyan ki kell jutnom oda, mert a barna tus óta feltétel nélkül imádom ennek a márkának ezt a szuper termékét!!! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  9. Én is imádom a Maybelline gél tust, és az a lila verzió nekem is felkeltette az érdeklődésem - kár, hogy nálunk nem lehet kapni :(

    VálaszTörlés