BOMB Cosmetics csomag


Pár napja kaptam egy csomagot a BOMB Cosmetics-től, tele csupa tavaszi (vagy mondhatni, kora nyári) finomsággal. Gondoltam, megmutatom Nektek ezeket egy posztban és videóban, és mivel már volt időm megszaglászni, kipróbálgatni a termékeket, egy kis véleményezést is hallhattok/olvashattok róluk.


Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb! :)


Kókuszcsók ajakápoló, kókuszos, vaníliás illatú termék, melynek vajai és olaja puhává teszik az ajkakat. Nagyon megszerettem az illatát, mert nem émelygős, hanem inkább egy finom sütire hajaz. Mióta megkaptam, esténként használom, reggel pedig még mindig érzek egy finom réteget belőle az ajkaimon, amik szuper puhák és hidratáltak lesznek. Könnyen kenhető, krémes termék, 9 ml-es.  


Krémes Mangó Fürdősüti, mangós, vaníliás illatú tavaszi újdonság. Grapefruit és narancs illóolajok, shea- és kakaóvaj illatos és hidratáló keveréke ez a fürdődesszert. Egy aranyos kis pink, pöttyös zacskóban érkezett, de nem maradt benne sokáig. Bele kell dobni egy kád vízbe, hagyni, hogy szétolvadjon és élvezni, hogy fürdés közben hidratálja a bőrt. 


Eperkrém kézmosó, az új, pumpás kiszerelésű termékek egyik tagja. Sűrű, géles (vagy ha úgy jobban tetszik, zselés) állagú, picit rózsaszín beütésű, átlátszó kézmosó eper illattal. Bergamott és rózsa illóolajokat tartalmaz, melyek puhává varázsolják a bőrt. Remekül tisztít és az illata sokáig megmarad, 300 ml-es.


Mangós testradír narancs és grapefruit illóolajokkal. A termék különlegessége, hogy cukor segítségével radíroz, ráadásul sheavaj alapú, így hidratál is. Használata után nem volt szükségem külön testápolóra, mert nem éreztem száraznak a bőröm, nem feszült, nem hámlott. Bele kell masszírozni a nedves bőrbe, majd leöblíteni.


Kaptam egy szórófüzetecskét is, amiben sok információt találtam a BOMB Cosmetics termékeiről. Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam ezeket a nyalánkságokat, nagyon megszerettem őket. Ebből a csapatból most az illata miatt az epres kézmosó lett a favorit (annyira szeretnék már epret enni!). Ha kedvet kaptatok a termékekhez, ITT megtaláljátok az üzletek listáját, illetve a honlapon rendelhettek is. ~ www.furdogolyok.hu

Mennyire fontos Nektek egy-egy termék illata? Szoktatok BOMB termékeket használni? 

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó termékek:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Hú nagyon guszta kis termékek! Bevallom, nagyon irigy vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihi :D Hát igen, az illatuk miatt legszívesebben megenném őket, persze a kinézetük sem kutya. :)

      Törlés
  3. Mennyi szuper dolog *.* Imádom ezeket!

    VálaszTörlés