Revolution Iconic paletták


Nagyon régóta nézegettem már a Naked 1-2 palettákat, aztán mikor kijött a 3. is, elfogott az érzés, hogy nekem ezek bizony kellenek. De mindig visszatartottam magam a rendeléstől, mert ha egyet megvettem volna, biztos vagyok benne, hogy a többiért is fájt volna a szívem. Aztán Dalmánál megláttam a Revolution Iconic 3 paletta tesztjét, ami a Naked 3 hasonmása és egyből rájöttem, nekem nem kell kb. 45.000 Ft-ért az eredeti garnitúra, tökéletesen megfelelne ez is. Ráadásul éppen még aznap bejelentette a Pink Panda, hogy kapható náluk a márka. Így történt életem leggyorsabb hirtelen felindulásból elkövetett webshopos vásárlása...


Szóval mindhárom hasonmás paletta a kosaramba került. Az Iconic 2-vel ITT már láthattatok egy sminket, de még azelőtt, hogy belenyúltam volna a palettákba, mindről készítettem képeket, hogy Nektek is megtudjam mutatni őket teljes pompájukban. Ez a bejegyzés tényleg leginkább a képekről szól, jó sok képről... Azért egy kis véleményezés is lesz a végén, de még így az elején leszögezném, hogy aki szemezett a Naked szépségeivel, de az árukkal nem, annak most érdemes nagyon figyelnie, mert ezek a paletták fenomenálisak. :) 

ICONIC 1 ~ Naked 1 hasonmás


ICONIC 2 ~ Naked 2 hasonmás


ICONIC 3 ~ Naked 3 hasonmás


 
 
 
 
 
 

A paletták darabja 1890 Ft volt, ami valljuk be, nem nagy összeg, főleg, hogy szuper termékekről van szó. Bár a külső borítás hagy némi kívánnivalót maga után, mivel nem a legminőségibb műanyagról van szó, eléggé törékenynek tűnik és már most, csak a tárolási ide-oda pakolástól jócskán karcos; a belbecs bőven megérte az árát. Természetesen a fotók készülte után mindháromba belemásztam, mindre igaz, hogy alig porol és nem fordult elő egyik palettánál sem, hogy esetleg nem vagy alig fogott volna valamelyik szín. Ahogy nézegetem a Naked fotókat a neten, alig vélek különbségeket felfedezni. Eddig tartósnak is bizonyultak a szemhéjpúderek, úgyhogy igen, ez szerelem. Most tovább nem is húznám, mert biztos, hogy sokszor hallhattok még tőlem ezekről a szépségekről. Ha megtetszett valamelyik, itt érdemes körülnéznetek: www.pinkpanda.hu/revolution

Tetszik Nektek valamelyik? Esetleg inkább a Naked palettáira szavaztok? Mi a véleményetek a hasonmás termékekről? 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon sok jót olvastam ezekről a palettákról, biztos remekül helyettesítik a Naked-eket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos azokhoz nem tudom hasonlítani őket, de teljesen jól elvagyok velük. Nekem tökéletesek. :)

      Törlés
  2. Nekem mindhárom tetszik, hiszen a Naked paletták remek helyettesítői lehetnek. Egyszer jó lenne őket összehasonlítani a nálam lakó három eredetivel, de még gondolkodom, hogy emiatt megrendeljem-e őket... Várom a színmintákat és a sminkeket is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, de jó lenne egyszer összefutni, találkozhatnának a paletták is. :D Jönnek majd sorban a bejegyzések róluk, annál is inkább, hogy mostanában mindennap ők vannak terítéken. :)

      Törlés
    2. Na, az egy szuper ötlet lenne, amúgy is logikus lenne a bloggereknek így összedolgozniuk néha. Még meglátom, rászánom-e magam a rendelésre, de aztán ettől függetlenül is összefuthatnánk valamikor :-)

      Törlés
    3. Mondanám, hogy ha Szombathely felé jársz, ugorj be, de senki nem jár errefelé. :D De egyszer mindenképp eljutok legalább egy blogos összeülős találkozóra, úgyhogy... :)

      Törlés
  3. Én az Icocic 3-at vettem meg és nagyon szeretem :) Gyönyörűek a színek és nagyon jó minőség :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is ennyire bevált a paletta. Valóban gyönyörű és a minőségére sem lehet panasz. :)

      Törlés