Megújulás - Életképek 6.



Elég sok idő eltelt már az utolsó ilyen összefoglalás óta és elég sok minden is történt. Így most egy bejegyzésbe sűrítem az elmúlt hetek történéseit, sok-sok macskát és persze a blog új ruhájáról is szó lesz. :)


Az egyik legszuperebb dolog az volt, hogy elkészült a PIXIBAG kisfilm. Nagyon izgultam, mikor forgattuk és addig is, amíg vártunk a végeredményre. Nagyon fura volt magamat így látni, teljesen más, mint amikor magam készítek videót. Aztán persze sok apró öröm is ért, például, hogy kiraktam a 2048-at. Tudom, tudom, de néha ilyen is kell. Találtam magamnak cicás gyűrűt. Ebben két pláne is van, az egyik az, hogy cicás, a másik az, hogy gyűrű. Jó, csak vicceltem, a másik az, hogy találtam méretben megfelelőt. Az utolsó képen pedig a délutáni szórakozás, olvasnivaló Ausztriából. 


Véget ért az idei ADEN-lány verseny is, nagyon örülök, hogy továbbjutottam a második fordulóba. Szerettem ezt a sminket, az ötletelést. Videó az elkészítésről, képek, termékek, leírások ITT


Húsvét is volt, mondtam, hogy régen volt már az utolsó ilyen összegző. Ezzel nem is húznám a dolgokat, de a csokibarit mindenképp meg akartam mutatni, mert annyira cuki. A barátomtól kaptam és már célzott rá, hogy meg kellene enni, de nincs szívem. Az ünnep a csoki mellett nálam mindig a virágokról is szól, a kedvencem a nárcisz, anyától kaptam. Azóta pedig a kertben is kivirágoztak az apró növénykéim. Sajnos az árvácska szezonjának hamarosan vége is. 


Pár zsákmány is becsúszott a hetek alatt, voltak GLAMOUR-napok, megjelent az első dm Kedvencek doboz, csomagom érkezett a Pink Pandától és persze nem maradhatott el a PIXIBOX sem. Azóta pedig már az aktuális PIXIBAG is megérkezett. Ezek után már csak az elpakolással volt gondom...


De megérkezett a felmentősereg; sokkal hamarabb, mint gondoltam, tudtam szerezni egy komódot. Alex (IKEA) már rég kinézett darab volt, ~300 km volt köztünk, de segítséggel letudtuk a távolságot. Így hamar el is kezdhettem beleköltözni. Persze az összerakás után, ami fél nap volt, mert millió darabban érkezett.


A nyertesek pedig már megint a macskák voltak. Eddig is tudtuk, hogy szeretnek a leglehetetlenebb helyekre feküdni, de azt nem gondoltam, hogy majd órákat áll miattuk egy komód összerakása. Mindketten imádták, mindketten akarták. Aztán jól összevesztek rajta, úgyhogy bontottam a gyűlést és ki lettek téve az udvarra játszani. 


Úgyhogy még érkezése napján elkezdtem bepakolni a komódot, itt a lakkosfiókot láthatjátok. A többit nem mutatom meg, mert szeretnék egy tárolós videót. Viszont nem fér el minden, lakkból is annyi van, hogy... Szóval, ahogy már említettem is, pár dologtól megválnék. FB-on szerentnék egy kis akciót tartani ezzel kapcsolatban. Egyszer már mondtam, úgy tűnt néhányotokat érdekel is, aztán megérkezett Alex, így csúszott a dolog. Viszont akkor még csak lakkokról volt szó, most már egy egész rakat más termékről is.   


Múlt hónap utolsó napján pedig megvolt a névnapom is, ebben is a legjobb számomra a virág. Persze kaptam mást is; a nyaklánc nagy kedvencem lett. Vattacukor lakkot is kaptam, illetve körömnyomdát. Most próbáltam először, annyira nem voltam béna, de van mit gyakorolni. Minden tiltakozás ellenére csoki is volt, körtés Milka, ami igazából műbanán ízű, de szerencsére nem olyan, mint a banános csokik. Ez kifejezetten finom volt. 


Ha pedig már eljutottatok a bejegyzés végére, jöjjön a lényeg, hiszen láthatjátok, hogy teljesen új ruhát kapott a blog. Nagyon sokat szenvedtem vele és nagyon izgultam, hogy tetszeni fog-e Nektek, hiszen mégiscsak sokkal másabb, mint volt és sokkal másabb, mint az "átlagos" elrendezések. De tegnap már jeleztétek páran a Facebook bejegyzés alatt, hogy jónak találjátok, így kezdek megnyugodni. 
Nekem nagyon tetszik az új kinézet, sokkal modernebb és sokkal több lehetőséget látok benne. Áttekinthetőbb és rendezettebb, egyszerűen imádom. Letölthető sablont használtam hozzá, azt pakolgattam és alakítottam a saját igényeimre. Gondolkodom rajta, hogy csinálok egy bejegyzést az elkészítéséről, ha érdekel Titeket. :)

Persze van oka a változásnak, már nagyon vágytam az újra, leginkább azért, mert a bloggal és a blogon kívüli dolgaimmal is úgy érzem, hogy haladok és nagyon sok jó történt mostanában. Van, ami még titok, mert nem a saját dolgom, de már alig várom, hogy elmeséljem.  

Ennyi lett volna ez a keszekusza összegzős bejegyzés, azért remélem, találtatok benne valami érdekeset és kedvelni fogjátok a megújult felületet. Írjátok meg, hogy tetszik-e vagy nem! :)   

10 megjegyzés:

  1. Nekem a Blog új "ruhája" kifejezetten tetszik! Szerintem is nagyon kifinomult laza de mégis igényes! :)
    Jó volt olvasni ezt a bejegyzést! Még körülnézek a blogodon, biztos találok valami izgit :3 :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik és köszi, hogy megírtad! Jó böngészést, remélem, találsz még kedvedre valót. :)

      Törlés
  2. Imádtam az Aden-lány sminkedet, annyira gyönyörű :) És az új kinézet is nagyon profi, tetszik ^^ Kicsit még szokatlan az átrendezés, de tény és való, hogy sokkal tágasabb így a tér nálad, szóval gratula, megérte a sok munkát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi-köszi <3 Igen, nagyon tágas lett a tér, most már tudok "Nagyon nagy" beállítású képeket is használni. Nekem is szokatlan még, de remélem, gyorsan átállunk. :)

      Törlés
  3. Mennyi körömlakk! *-* Nekem nagyon tetszik az új kinézet, letisztult és egyszerű. :) A cicák pedig irtó édesek. :)

    VálaszTörlés
  4. Még mindig oda vagyok a cicáidért, és nagyon szeretem az ilyesmi bejegyzéseidet!Nagyon jó a blog új külseje, gyűrűtesók vagyunk! Csütörtökön osztálykiránuláson bementünk a plázába és amikor megláttam ezt a szépséget a New Yorkerben muszáj volt megvennem, olyan cuki!Ennél jobban nem tükrözi semmi a cicaszenvedélyem! :) ;) :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja és Murphi hogy csak Ses és Mes volt nekem meg Les kell szóval lerángatom és felpaszírozom az ujjamra :D

      Törlés
    2. Köszi. :) Bizony, cicamániásoknak kötelező darab ez. Nekem mindig az a gondom, hogy nem találok elég kicsi gyűrűt. Ez viszont annyira el van méretezve, hogy az m-es lett jó belőle. :D

      Törlés
  5. Macsok nagyon cukik, ahogy "segítenek" összeszerelni a szekrényt... :D A lakkoknak amúgy jnem, ha fejjel lefelé vannak tárolva? Mondjuk mi bajuk lenne, csak olyan fura. :D

    VálaszTörlés