L'oréal Hajfestési Workshop és Nyereményjáték



Két hete szombaton egy újabb szuper délelőttöt tölthettünk el a L'oréal székházában. Hajfestési Workshopra invitálták meg a bloggereket. Ebben a bejegyzésben egy kis élménybeszámoló következik, illetve egy nyereményjátékról is szó lesz. 


Nézzétek meg a hangulatvideót és/vagy görgessetek lejjebb!

Rengeteg dolgot tudtunk meg a hajfestés történetéről és tudományos oldaláról, erről később még lesz szó a blogon. A Facebookon már láthattátok a workshop eredményét; bizony, befestettem a hajam, merthogy erre is lehetőségünk adódott - ITT meg tudjátok nézni. Pedig úgy indultam neki a napnak, hogy én aztán biztos nem fogom. Ez az elhatározásom addig élt, amíg nem tudtam meg jó pár dolgot a rendezvény főszereplőjéről, a Casting Créme Gloss tartós hajszínkrémről. A haj gyönyörű árnyalatokkal gazdagodik, puha és fényes lesz tőle, mindezt ammónia nélkül. A színhatás 28 hajmosásig tart. Ez utóbbi volt számomra a legfontosabb pont, mivel 4-5 évig volt festetve a hajam és mindig a lenövés volt a rémálmom. Figyelnem kellett, hogy legyen időpontom a fodrászhoz, hogy mindig legyen időben festékem és ha valamelyik mégsem jött volna össze, a lenövés nagyon idegesített. Ennél a megoldásnál a szín egyenletesen kopik, nem csak a haj természetes növekedésétől "tűnik el", így elvileg nem kell tartanom a lenövés borzalmaitól. Ráadásul inkább csak a haj árnyalásáról van szó, nem egy durva hajszínváltásról. Majd meglátjuk, nagyon kíváncsi leszek.


De jöjjön a dolog izgalmasabb része, a nyereményjáték, melyet a L'oréal Paris rendez. 

Változtass hajszínt amikor csak szeretnél!

A CASTING Crème Gloss  ammóniamentes tartós hajszínkrémmel  ragyogó  színek, selymes, fényes árnyalatok érhetők el. Ragyogó, fénylő árnyalatokkal gazdagítja hajad, melyek 28 hajmosásig tartanak. Szabadalmaztatott ápolója rendkívüli tápláló erejű méhpempőt tartalmaz.
Változtass bátran hajszínt, akár Palvin Barbara, aki a Casting karamell  mánia és csokoládé kollekció több színét is kipróbálta már. Te melyik színt szeretnéd a 29 árnyalat közül? 

Vegyél részt a Casting nyereményjátékban!

-Vásárolj CASTING Crème Gloss hajfestéket
- Alkoss csapatot barátnőiddel, változtassátok meg együtt hajszíneteket -  
Regisztráljatok a www.mycasting.hu  weboldalon
- Töltsétek fel a képeket az alábbi témákban:
Péntek esti láz
Buli a parton hajnalig
Oh la la Madmoiselle csajos este

A közönség szavazatai után a zsűri is értékeli a csapatokat
A nyertes csapat pedig 500.000 Ft értékű ruházati vásárlási utalványt nyer!

Részletek: www. mycasting.hu

Ti szoktátok festeni a hajatokat? Szeretnétek kipróbálni a Casting Crème Gloss hajfestéket?

2 megjegyzés:

  1. Gyakran nyúlok a márka hajfestékei után, lilás illetve ciklámenes árnyalatok után kutatok mindig, de sajnos ugyanúgy járok vele, mint a többi márka hajfestékeivel és hajszínezőivel: 3 mosásig lila, utána vörös, majd vörösesbarna, ahogy kopik kifele, a hajmosóvíz pedig cuki céklalé színű :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos a lila festékekkel ez a gond. A 4-5 éves festés alatt szinte végig padlizsán lila volt a hajam - meg a kispárnám. :D

      Törlés