Catrice Beautifying Lip Smoother | Teszt



Szintén Catrice újdonság a mai bejegyzés áldozata. A Beautifying Lip Smoother enyhe színt és fényt ígér az ajkaknak, miközben kisimítja a barázdákat, így hibátlan megjelenést kölcsönöz viselőjének, mindezt 1095 Ft-ért. Lássuk! 


Ebben a kis tubusban 9ml szájfény lapul, az árnyalat neve 010 Sweet Caramel, rajta kívül még két szín kapható, egy barackosabb és egy rózsaszínes. A tubus kupakja csavarós, alatta egy kinyomós, szivacsos, puha applikátor lapul.  Ennek a darabnak barackos beütésű barnás színe van, megspékelve pár gyönyörűen sziporkázó, apró aranycsillámmal. Kevés színt ad, egészen természetes lesz a hatása, a fénye pedig nem egy cuppanós szájfényére emlékeztet, annál kicsit lágyabb. Itt tenném hozzá, hogy bár a hivatalos leírásokban leginkább szájfényként találkoztam vele, én egy ajakbalzsam és szájfény keverékének mondanám. Főleg, hogy nem, hogy nem szárítja az ajkakat, épp ellenkezőleg. Felvitel után kitölti az anyag az apró barázdákat, az ajkak egészségesen ragyogónak, hidratáltnak tűnnek, illetve nem csak tűnnek, használat után kifejezetten úgy éreztem, az ajkaim lágyabbak, puhábbak lettek. 


Tartósságát tekintve szájfényre hajaz, 1-2 óra elteltével újra fel kell kenni, hogy szép fénye legyen, viszont én kb. 5-6 óra és egy étkezés után is éreztem, hogy még mindig van valami az ajkaimon, olyan volt, mint egy jó balzsam, enyhe édeskés ízzel. Apropó, az íze bár édeskés, nem émelygős, az illata is cukorkára hajaz és mintha egy kis vaníliát is sejtenék benne. 

Egy szó, mint száz, ez egy szuper termék. Nem vagyok nagy szájfény rajongó, de ezt a darabot napok óta előszeretettel használom és már most látom, hogy valamikor a kosaramba fog csusszanni a rózsaszínes árnyalatú is. Még egy plusz pont a termék mellett, hogy amikor először láttam, rögtön a Clarins enyhén szólva is drágább ajakápolója jutott eszembe. Azóta több helyen is olvastam, hogy felveszi vele a versenyt, szóval aki arra esetleg nem ruházott be az ára miatt, az nézze meg ezt a szépséget a Catrice állványoknál. 

Tetszik Nektek ez a szájfény? Esetleg meg is vásároltátok vagy szeretnétek?

6 megjegyzés:

  1. Nekem a rózsaszínes árnyalatban van meg, és én is szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképp szeretném a rózsaszínt is, annyira szép *.*

      Törlés
  2. Nagyon szeretném én is kipróbálni ezt a terméket, remélem lesz rá lehetőségem.

    VálaszTörlés
  3. Barackszínben vettem meg, már nagyon vártam, hogy lecsaphassak rá. Szerintem nem akkora szám, engem szárít és elég hamar lekopik, illetve ez az applikátor se túl kényelmes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sajnos nem lehet valami mindenkinek jó. Nekem is volt már olyan rúzsom, ami elvileg hidratál, mindenki imádta és ódákat zengett róla, nekem meg szárította a számat. :/ Én szeretem ezt az applikátort, számomra sokkal könnyebben használható mint egy átlagos szájfényé. Esetleg csak annyi, hogy nem túl szép látvány, amikor már sokszor használtad. :D

      Törlés