Catrice Velvet Matt szemhéjpúderteszt



A Catrice új szortimentje matt szemhéjpúderekkel jelentkezett, összesen 6 színben. Nálam végül a 020 Pink-Up Girls árnyalat kötött ki, ami egy igazán csajos, halvány rózsaszín. ITT megnézhetitek a zsákmányos bejegyzést róla. 



Kattanással jól záródó, átlátszó műanyagtégelyben lehet hozzájutni a 3.5g-os termékhez, ami puha, krémes textúrájú és jócskán porol. Ecsettel és ujjal próbáltam eldolgozni, mindkét esetben könnyen kezelhetőnek bizonyult, satírozni és építeni is szépen lehet. Bár matt festékről van szó, enyhe selyemfénye van, ami nekem nagyon tetszik.


A kézfejemen a színminta alap nélkül készült, egy húzással, így láthatjátok, hogy valóban jól pigmentált termékről van szó. A szemsminkhez viszont alappal használtam, így egész nap tartós volt, este szinte ugyanolyan volt a sminkem, mint reggel, amikor felkentem. 


Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a szemhéjpúderrel. A porolását simán elnézem neki a tartóssága és a pigmentáltsága miatt. A szín is remek választás volt számomra, jól kihasználható a hétköznapokon, ráadásul tökéletesen illik az idei "mindent bele" őszi divatba is. Az ára 1245 Ft, amit elsőre sokallhatunk, de ha egyszer kipróbáljuk a terméket, úgy fogjuk érezni, simán megért ennyit. 

TIPP: Úgy vettem észre, hogy a matt szemfestékek kifejezetten szeretnek hozzátapadni a filces tusokhoz. Ezeknek a termékeknek pedig éppen ez okozza a halálát. Mielőtt meghúznád a tusvonalat, fixálj sminkfixáló spray-vel, így jócskán hosszabb lesz az élettartama a tusodnak. 

Szeretitek a matt szemhéjpúdereket? Mit szóltok ehhez a rózsaszínhez?

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű! Felkerült ez a szín is a listámra! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Kicsit mostohán bánnak ezzel a színnel, mindenki a borszínt és a szürkéset veszi, pedig olyan szép ez is! :)

      Törlés
  2. Gyönyörű! Beletapiztam mindegyik teszterébe és tényleg fantasztikusan néznek ki! Szerintem legjobban a bordóval kombinálva mutatna ez a szín. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még valahogy nem jutottam el odáig, hogy együtt használjam őket, a bordót viszont előszeretettel teszem a rózsaszínes Color Tattoo fölé. Azzal szerintem pazarul mutat, úgyhogy ezzel is biztosan jól ki fognak jönni :)

      Törlés