Hollandia - HAUL | Videó



Az élménybeszámoló utolsó darabja, a zsákmányos videó is végre feltöltésre került. Lehet, hogy nem vettem annyira izgalmas dolgokat, de azért remélem, tetszeni fog Nektek a felvétel, ha megnézitek!

Ha itt nem játszaná le a videót: KATT~

Az élménybeszámoló első darabja egy vlog volt, amiben megmutattam, mi minden láttunk Hollandiában; IDE kattintva megtalálod. Készült két Fotónapló is, az egyik az antwerpeni (Belgium) sétánkon látottakat mutatja be - kattints érte IDE -, a másik pedig ad egy kis kóstolót Amszterdam hangulatából. ITT megnézheted. 

Tetszett valamelyik termék a videóban látottak közül? Mit szeretnél külön bejegyzésben látni? Te mit vettél volna Hollandiában? 

2 megjegyzés:

  1. A zöld ceruza nagyon szépnek tűnik *-* MUA rúzsom nekem is van (meg az Undressed paletta ^^), de inkább csak ajakszínezőnek mondanám őket, annyira nem fognak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is inkább csak annak mondanám. Nem találkoztam még a márka rúzsaival (mindig inkább a palettáikra figyeltem) és hittem a kiírásnak. Bár nem bánom a dolgot, mert tipikus "nem kell tükör a felkenéséhez" darab, így el fog használódni. :)

      Törlés