Memebox #59 Halloween Special



Egy ideje tart már a Memebox láz, ami persze engem is elért. Amikor szétnéztem a honlapon, rögtön a Halloween dobozon akadt meg a szemem, kis vacillálás után pedig meg is rendeltem. Így az első Memebox-om egy Superbox lett. Kicsit tartottam tőle, hogy majd valami használhatatlan lesz a dobozban (valami olyan, ami mondjuk csak halloween maszk készítéshez jó) de szerencsére nem így lett.


Revecen Face Control Foundation 100 White 17 g ($22) 
Fehér alapozó minden bőrtípusra. Idén eljutottam odáig, hogy vettem egy folyékony fehér alapozót, de annak nem vagyok megelégedve a fedésével (szerencsére tudom használni alapozóvilágosításra). Ezt ahogy kipróbáltam a kezemen, meglepődtem. Krémes és nagyon jól fed, tökéletes alap például cukorkoponya sminkhez. (A képen a dobozka ehhez tartozik.) 

Revecen Cake Eye Liner Black 3.5 g ($8)
Ezt a préselt terméket vízzel kell bekeverni és géles állaga lesz. Alapból szemhéjtus, de elég nagy ahhoz, hogy bármekkora ecsettel vagy az ujjunkkal tudjunk dolgozni belőle és arcfestékként használhassuk. Még nem próbáltam ki, de nagyon jól hangzik.

Revecen Supra Lining Color 007 Purple 17 g ($30)
Krémes, mély lila színű termék, mely szem-, száj- és testfestékként is használható. Jól építhető és tartós. Nagyon tetszik a színe, őrülök, hogy nem valami elhasználhatatlan sárga vagy zöld került belőle a dobozba. 



Revecen Eye Lash No.6 ($6)
Középhosszú szintetikus szempilla. 3 méretben volt megtalálható a dobozokban, jár hozzá egy egészen jónak tűnő mini ragasztó is. 

Revecen Liquid Lipstick Blood 8 ml ($16)
Folyékony, vérszínű rúzs, melyet a leírás arcra (művérként) is ajánl. Hihetetlenül mély, erőteljes színe van (lásd alább) és tartós is.


Elizavecca Lip Tattoo 032 Burgundy ($14)
Vízálló és több, mint 8 órán át tartó ajak(szín)tetoválás. Az én dobozomba a "világosabb" burgundi árnyalat került, a csomagolás pedig rögtön kettőt is rejtett belőle. (Lehet, hogy előrelátóak és egyet adtak gyakorolni?) Sosem gondoltam volna, hogy valaha ki fogok próbálni ilyesmit. Nagyon szép egyébként, de biztos nem adnék érte 14 dollárt, mert félnék, hogy nem tudom majd használni. Olyan ünnepies színe van, szinte biztos, hogy majd egy karácsonyi sminkhez vetem be.

Lalanc Real Tattoo No.6 ($5)
Egy ív realisztikus tetoválás szárnyas mintákkal. Ebből is kétféle kerülhetett a csomagba, ez vagy a keresztes változat. Szerencsére ez tetszik jobban, bár fogalmam sincs, mire, mikor fogom elhasználni.


Kicsit Revecen túltengéses volt ez a doboz. :D Bevallom, nem is hallottam még a márkákról, amik belekerültek...


Ez volt az első Memebox-om tartalma, nem bántam meg, hogy megvettem, mert többségében jól kihasználható és/vagy érdekes terméket rejtett. Egyedül a tetkók sorsát nem tudom még, de majd elkreatívkodom őket. 23$-ba került postával együtt (úgy emlékszem, összesen 8$ kedvezménnyel vásároltam) és minden termék teljes méretű. Örülök, hogy nem egy narancsszín, tökös-denevéres témát lovagolt meg a box Kellemes benyomást tett rám a Memebox, egy újabb pluszpont a beauty dobozokkal való kapcsolatomban. Ha még nem találkoztatok volna a Memebox-szal, itt az oldaluk, ahonnan rendelni is tudtok: www.memebox.com 

Vásároltatok már Memebox-ot? Ez a doboz hogy tetszik?

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    Jó kis Halloweeni doboz lett szerintem :)
    Nekem is nemrég érkezett meg életem első MEMEBOX-a és imádom :) Én a Luckybox #10-et rendeltem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szuperek ezek a Memeboxok. A Luckyboxot is nézegettem, de valahogy a halloween téma felé húzott a szívem. :)

      Törlés
  2. Klassz ez a doboz is, én a cutiepiemarzia dobozt szerettem volna, de sajnos lecsúsztam róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos könnyű lecsúszni róluk. :( Talán még lesz valamikor.

      Törlés
  3. Óó, melyik fehér alapozót vetted, ami jó világosításra? Kisápadtam az összes alapozómból szinte és ilyet vadászok...
    Én annyira szeretnék már egy Memeboxot de mindig van fontosabb, amire költeni kell :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maqpro (a MUP-tól rendeltem). Nekem kisápadnom se kell, alapból nem vagy csak véletlenül találok elég világosat. Majd meglátsz egy boxot, amit muszáj megvenned, velem is így volt. Addig meg mindig beraktam a kosárba meg kivettem a kosárból. :D

      Törlés
  4. Én a csokis dobozomra várok. Remélem jövőhéten megjön. Nagyon jó dolgok lesznek benne, sajnos nem bírtam ki és megnéztem a külföldi bloggereknél. Ezt is meg akartam rendelni, aztán rájöttem minek, mert nem szoktam kreatív sminket csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A csokisat is néztem meg a mézeset is. :D Amikor meg megrendeltem, amíg meg nem érkezett (1 hónap), addig nem mentem a honlap közelébe se, nehogy meglássam a tartalmát. :DD

      Törlés