DIY: Régiből újat | Nyaklánc



Ezt a praktikát biztos, hogy élete során minden lány legalább egyszer kipróbálja. Ékszert átalakítani, színesebbé tenni körömlakkal a legkönnyebb, ez biztos. 


Ezt a nem túl szép nyakláncot egy osztrák Primarkban vettem. Senkinek nem kellett még leárazva sem, tömött sorok voltak belőle. Már akkor arra gondoltam, hogy milyen szép is lehetne, ha a szívek belseje más színű lenne. Elhoztam, mert nem hagyott nyugodni ez a gondolat, aztán míg hazafelé kocsikáztunk, eszembe jutott, melyik lakkal szeretném kifesteni. Bár elég sokat váratott magára a dolog, de végre megcsináltam.


Először kifestettem fekete lakkal a szívecskéket. Baromi egyszerű, csak arra kell figyelni, hogy a foglalatot ne lakkozzuk össze. Mikor megszáradt, felvittem rá a picture polis illusionist lakkját. Mikor az is megszáradt, egy lakklemosóba mártott fültisztítóval leszedtem a festéket, ami a szélekre jutott. 

Végül kapott egy jó vastag réteg átlátszó lakkot is a dolog. Egyszerűen imádom a színét, szerintem csúcsszuper lett és tuti, hogy nem fog szembejönni velem még egy ugyanilyen az utcán. Szóval, ha van olyan ékszeretek, amit nem hordotok, mert nem tetszik a színe, essetek neki egy szép lakkal bátran! :)

Alakítottatok már át valamit körömlakkal? Nektek tetszik a lánc új kinézete? 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe lett, de nekem az eredeti színnel sincs bajom, az is tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon érdekes, hogy itt a képeken még nekem is tetszik az eredeti. Pedig annyira nevetségesen giccses volt élőben... :D

      Törlés
  2. Nagyon szép lett. :3 És nekem sincs bajom az eredetivel, a képeken nem tűnik rossznak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Túl jó képeket csináltam, nem látszik, hogy az illesztések (is) nagyon rondák voltak. :D

      Törlés