Év végi összegző 2014 - B.Ú.É.K.



Szerintem már mindenki tudja, aki követi a blogot a Facebookon, hogy nem alakul éppen valami fényesen az év vége számomra. Még mindig keresem az eltűnt cicáimat. Zombiként vonulok a lakásban, alig bírok valamit csinálni; áhh, szörnyű, inkább nem részletezem. A lényeg, hogy muszáj egy kis életet lehelnem magamba, így ráveszem magam, hogy olyan dolgokat csináljak, amiket szeretek. Írni szeretek, így összeszedtem az elmúlt évet egy bejegyzésbe. 


A kedvenc munkám: Katy Perry Dark Horse inspirálta smink LINK
A kedvenc tesztem: Kérastase: A Discipline élmény LINK
A kedvenc sminkem: Mustard & Wine | Őszi szemsmink LINK
A kedvenc lakkozásom: Októberi körömkihívás | Édességek LINK
A kedvenc bejegyzésem: Pixibox fedélből rúzstartó | DIY LINK
Az év legolvasottabb bejegyzése: Essence Rock Style hajkréta LINK
Az év legnézettebb videója: Disney karakterek a valóságban: Csingiling


Annyi jó dolog történt velem az évben a blog miatt, hogy mindet talán lehetetlen lenne felsorolni. Rengeteg kedves üzenetet, kommentet kaptam, hálát adok a sorsnak, hogy sok blogos, videós lánnyal ismerkedhettem meg. Volt itt YT-os találkozó, sajtóreggeli, blogger napok, Pixi forgatás; annyi élmény! 


Egészen sokan vagyunk már a Facebookon, a YouTube-on és az Instagramon is. Abban biztos vagyok, hogy 2015-ben is folytatom a blogolást és igyekszem majd videókat is készíteni, de erről majd egy másik bejegyzésben. ;) 

    

Vigyázzatok magatokra és a kisállataitokra szilveszter éjjelén! Boldog új évet! 

4 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom, hogy még mindig nem kerültek elő a cicák, borzalmas érzés lehet, tudom hogy messze vagyok tőled, de lelkiekben támogatlak ebben a nehéz időben. Kívánok Neked tökéletes évet 2015-re is! Örülök hogy végre találkozhattam Veled! Remélem 2015-ben is fogunk! Nagy ölelés és puszi!:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a kedves szavakat, a drukkot a cicákért! Örülök, hogy találkoztunk, tuti, hogy fogunk jövőre is. B.Ú.É.K. - legyen szuper éved!

      Törlés
  2. Nagyon mozgalmas éved volt, ahogy látom, kívánom, hogy a következő is jól alakuljon :) Meg elsősorban azt, hogy a cicusok kerüljenek elő épségben, tudom milyen rossz, mikor hiányzik mellőled az állat társad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leginkább csak másik állattartó érezheti át ezt, az biztos. Köszönöm a jókívánságokat! B.Ú.É.K.

      Törlés