Beauty fogadalmaim 2015


2014 nagyon nehezen telt el. Szörnyű év volt, nem fogom visszasírni. Persze, történt pár jó dolog is, főleg a blog kapcsán, de az év végi macskaeltűnések megkoronázták a dolgokat, így keserű szájízzel nézek vissza. Érdekes, hogy sok helyen olvasom, hogy nem volt éppen fenékig tejfel a '14-es év. Akkor ennél talán már csak jobb jöhet. Reméljük. Tavaly úgy kezdtem az évet, hogy közzétettem egy listát, melyben szépségápolással és a bloggal kapcsolatos fogadalmaimat osztottam meg Veletek. Ezt a hagyományt úgy döntöttem, továbbviszem. Íme az idei fogadalmak és a tavalyiak eredménye.

A tavalyi fogadalmaimat megnézheted IDE kattintva.
Az első és legfontosabb fogadalmam az volt, hogy elhasználom a felgyülemlett dolgokat. Jelentem, sikerült! Egy hatalmas zacsi tele van üres flakonokkal és tubusokkal. Megtanultam nem sajnálni a termékeket, örömmel bontom fel az új tusfürdőket, testápolókat. Fontos sor volt még a megtanulok kidobni is. Kiselejteztem a régi dolgokat, illetve a felgyülemlett elhasznált csomagolásokat is örömmel fogom kidobni, amint górcső alá vettem őket. 

"Mindig legyen itthon vattakorong és arctisztító kendő." Előbbivel vannak még néha gondjaim, olyan még nem volt, hogy teljesen elfogyott volna, de sűrűbben kéne erre odafigyelnem. Az arctisztítókendők viszont a micellás vizeknek  köszönhetően szinte megszűntek létezni számomra. Egészen sokat sminkeltem és rászoktam a zuhanypamacsok használatára is, bár még mindig rühellem, hogy plusz termékként vannak az ajándékcsomagokban. 

Most pedig jöjjenek az új fogadalmak!
1. Folytatom a nem gyűjtögető, nem sajnáló, kidobáló hozzáállást.
2. Megszervezek egy nagyobb blog salet, amiben a nem használt dolgaimnak új gazdát keresek. 
3. Nevezek/jelentkezek azokra a sminkes versenyekre, amiket eddig mindig csak néztem. Nem fogom elszalasztani a lehetőségeket. 
4. Jobban meg fogom tervezni a bejegyzéseket, videókat. Még az is lehet, hogy nem a közzététel napján fogom megírni/feltölteni őket. 
5. Többet fogok tanulni az összetevőkről és hatásaikról. 
6. Megpróbálok minél több új márkát felfedezni.
7. Eljutok egy dumcsizós, összeülős blogger találkozóra. 

Egyebek: 
Ha feljutok Bp-re, most már tényleg enni fogok valamit a Vapianoban. 
Ki fogom élvezni a GLAMOUR-napokat. (Már most kezdek spórolni...) 
Több blogot fogok olvasni és több videót fogok nézni. Sajnos tavaly az erre szánt időm szinte teljesen elment másra...

Azt hiszem, most ennyi lenne. Persze van még pár dolog, amit megfogadtam, bár azokat inkább célkitűzésnek nevezném. Mivel nem kapcsolódnak a bloghoz, nem írom le őket, de a lényeg, hogy lesz mit megvalósítanom 2015-ben is. 

Ti tettetek fogadalmat? A tavalyiakat betartottátok? 

7 megjegyzés:

  1. Jó kis tervek, sok sikert kívánok hozzájuk! : ))
    Főleg a versenyeket tartom jó ötletnek, ki kell próbálni magunkat!! : ))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, ki kell próbálni magunkat. Ezt fel is írom mottónak. :D

      Törlés
  2. .sok sikert az uj fogadalmakhoz, jol hangzanak :)

    VálaszTörlés
  3. A Vapianossal én is így vagyok, pedig én Pesten lakom:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Kamiii, most legalább nem érzem, mennyire le vagyok maradva. :DDD

      Törlés
  4. Szia! Nagyon jók a bejegyzéseid, én is gondolkoztam már hasonló témákban! Ha van kedved, látogass el hozzám! Oldalam: www.boyszi.blogspot.hu

    VálaszTörlés