Húsvéti Gift Swap



Először is, nagyon boldog nyuszit Nektek! Ha ünnep, akkor ajándékozás a bloggerek körében (is). Nagyon szeretem az ilyen eseményeket, hiszen adni és kapni is jó, illetve általában megismerhetek valakit, akivel nem nagyon vagy egyáltalán nem is beszéltem még. Az én ajándékozottam Rami (a Gift Swap szervezője) volt, IDE kattintva megnézhetitek, mit kapott tőlem. Én pedig Pankától kaptam ajándékot. 


Panka volt olyan kedves, hogy megkérdezte tőlem, van-e valami, amire vágyom. Persze nem voltam nagy segítség a válasszal, mert konkrétat (tehát egy adott márkát és annak egy termékét) nem tudtam mondani, de leírtam pár dolgot, amit szeretek vagy szeretnék beszerezni. Végül egy nagyon szuper csomagot kaptam, amit mintha magamnak válogattam volna össze.


Golden Rose 3D Glaze Top Coat 05 - Csodaszép, csillogós fedőlakk. A rózsaszínes (icipicit talán lilás beütésű) alapban különböző méretű, szivárványszínűen csillanó hatszögek vannak. Igazi "előveszem, hogy csillogjon a tavaszi napsütésben" lakk.

Yankee Candle Snow in Love mintagyertya - Odavagyok a YC illataiért (ezzel kifejezetten a bloggerek fertőztek meg), meg amúgy a gyertyákért is. Télen-nyáron gyújtogatok, ez a kellemes, parfümös illat teljesen levett a lábamról.


Rodonit üvegcsében - Bár Panka szerint ez csak egy kis plusz, mikor megláttam ezt a medált, ugráltam örömömben. Megnézte, hogy a horoszkópom alapján milyen kövecske passzol hozzám, ez az egyik. Annyira szép és annyira szeretem az ásványokat!

Ninakoko fülbevaló - Ezek felé a nagy, díszes fülbevalók felé mostanában kezdtem kacsintgatni. Bevallom, nem találkoztam még Ninakoko ékszerrel, de be kell mennem egy olyan üzletbe, ahol kapni őket, ha minden más ékszere is ennyire szép.


Nagyon nehéz volt tisztességesen, válogatott(abb) szavakkal kifejeznem magam, mert legszívesebben mindenhez annyit írtam volna, hogy "nagyon szuper, csodaszép, imádom". Köszönöm szépen Panka, az édességet és a gyöngybetűkkel írt levélkét is! Nagyon boldog nyuszit! 

Nektek mi tetszik a legjobban? Nézzétek meg, mit kaptak a többiek!

7 megjegyzés:

  1. Fantasztikus csomagot kaptál, és Panni mennyire figyelmes! :))

    VálaszTörlés
  2. Panni nagyon figyelmes volt, igazi személyre szabott kis csomag :))

    VálaszTörlés
  3. uhh csodás dolgokat kaptál , a fülbevaló a kedvencem :) <3

    VálaszTörlés
  4. nagyon jó kis csomag :D a fülbevaló meseszép :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép csomagot kaptál :)
    Olyan különleges az a fülbevaló is :)
    Én pedig köszönöm még egyszer az ajándékot, nagyon eltaláltad :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szupi csomagot kaptál! Tényleg nagyon szép minden! :)

    VálaszTörlés