Napi smink | Kell a púder



Kezdek visszatérni a smink(élő)k világába, így íme, itt egy sminkes bejegyzés, végre! Ez a smink főleg azért készült, hogy ki tudjak próbálni párat a Kell a Púderes szépségek közül, amiket az utolsó "mindenre 20% kedvezmény" akció alatt rendeltem. Ezt a sminket láthatjátok majd rajtam a szombati videóban, de addig is, képek és felhasznált termékek alább. 


Azt kell mondjam, imádom a márka termékeit, (sajnos) már most azon gondolkodom, mit fogok legközelebb rendelni. A mozgószemhéjra egy világosabb rózsaszínes-barnás szín került, a mélyítővonalba először egy icipici bordós (ebből került az alsó pillák tövébe is), majd annál több barna szemhéjporral satíroztam be. Tusvonal, majd egy kis finomítás a szemzugban és a szemöldök alatt bőrszínnel. Spirálozás és kész is. (Az egész bb krémes alapra készült.)


Amit használtam:
Holika Holika Petit BB Watery
Kell a Púder: Storm, Shadow, Skin, Lavender
Maybelline gél tus
Maybelline The Colossal... Smoky Eyes 
Catrice Ball Blush C01 Droll like a Doll
Maybelline Color Elixir Lip Lacquer 705

Hamarosan megmutatom a Kell a Púderes termékeket, bár már most szívesen áradoznék róluk oldalakon keresztül. Nektek tetszik a smink? Ismeritek a KAP márkát? Használtok tőlük valamit? 

2 megjegyzés:

  1. Én még életemben nem hallottam róluk de szimpatikusnak tűnik.Sajnos mostanában elszoktam a szemhéjpúderek használatától, de ha egyszer kedvem lesz viselni őket, akkor biztos , hogy szétnézek náluk. :)

    http://misssziszi.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam valami újat mutatni. :)

      Törlés