AVON Nutraeffects krémek, Matt fedőlakk és SuperShock Vivid szemhéjfesték



Nemrég érkezett egy csomagom az AVON-tól, amelybe magam válogathattam össze, miket szeretnék tesztelni az elmúlt két hónap újdonságai közül. Örültem a lehetőségnek, mert úgy nőttem fel, hogy AVON termék mindig volt itthon és a mai napig szívesen lapozgatom a katalógust. Ebben a bejegyzésben 4 terméket láthattok, melyekről leírom az első benyomásaimat, tapasztalataimat. 


Szeretem a krémes és különleges szemhéjfestékeket és ez az új, folyékony darab nagyon ígéretesnek tűnt. Mondjuk eléggé meglepődtem, mikor kivettem a dobozból, mert bár tudtam, hogy fel kell rázni, a tubusban úgy nézett ki a festék, mintha színes homok ülepedett volna le egy üveg aljára. De ennek pont ilyennek kell lennie, használat előtt jól fel kell rázni. Ahogy próbálgattam a kezemen, egészen krémes szemhéjfesték benyomását keltette. Szépen bele tudtam ütögetni szemhéjpúdert is, úgyhogy eddig nem tűnik rossznak. (De megmutatom majd külön egy sminkes bejegyzésben.) Ez a kékesen csillogó zöld szín egy pávára emlékeztet, szerintem tökéletes nyári bulisminkhez.


Régóta szerettem volna már egy matt fedőlakkot, így nagyon örültem, mikor ez megérkezett. Először kicsit furcsálltam, hogy az üvegben és később felkenve is van egy kis selymes, csillámos kinézete a lakknak, de igazából ez is szerethető benne. Szépen teszi a dolgát, csodásan lemattítja a géles finisű lakkokat is. A legnagyobb félelmem a fedőlakkokkal kapcsolatban, hogy oldják azt a lakkot, amire rákenem őket. Szerencsére itt ez nem történt meg, úgyhogy bátran húzhatjuk belőle a réteget mintás körmökre is, nem fogja elmosódottá tenni a művünket. Igazából akár egy réteg is elég belőle (a képen két rétegben láthatjátok) és gyorsan szárad, úgyhogy pillanatok alatt lehetnek matt körmeink. Nálam nem rontott, de nem is javított a különböző körömlakkok élettartamán (általában 2-4 napot bírnak). 


A márka új arcápoló termékcsaládja a Nutraeffects. A krémek különböző bőrtípusokra, bőrproblémákra kínálnak megoldást, parabén-, ftalát- és színezékmentesek, allergológiailag teszteltek és alkalmazhatóak érzékeny bőrre is. A kencék tele vannak aktív hatóanyagokkal; különféle magkivonatokat tartalmaznak, melyek segítségével táplálják, hidratálják és védik a környezet hatásaitól a bőrt, valamint lassítják az öregedési folyamatokat.

A zöld csomagolású, vegyes és zsíros bőrre való arckrémek érkeztek meg hozzám, melyek a T-vonal mattítására és a tág pórusok összehúzására hivatottak. A mostanában szupersztár chia magot és mattítóport tartalmaznak. Utóbbi egy ásványi por, mely saját súlyának 110%-át tudja elnyelni a póruseltömítő olajakból.  A csomagolás csavarós kupakos, vastag üvegtégely, belül egy védőműanyaggal. 


A Mattító hidratáló nappali krém (SPF 15) és a Mattító hidratáló gélkrém igazán meglepett, már az első használat után megértettem, miért szeretik őket annyian. A nappali krémet - értelem szerűen - reggelente használgatom, viszonylag hamar beszívódik és nem szárad ki az arcom száraz területe sem a nap folyamán, akkor sem, ha rásminkelek. Az enyhe fényvédőnek is nagyon örülök. Nagyon jó kis termék, de a gélkrém még fantasztikusabb és abból kevesebbet is kell használni, mint ebből a félsűrű készítményből. 

Mióta kombinált a bőröm, bepróbálkoztam pár géles állagú arckrémmel, de egyik sem adott sokkal többet egy sima krémnél és sokszor ragadtam is utánuk. Ezt a gélt olyan pillanatok alatt szippantja fel a bőröm, mintha nem is kentem volna rá semmit. Érzem, hogy friss és puha utána a bőröm, illetve nincs kiszáradva, de szerencsére ragacs, tapacs sehol. Nagyon élvezem a mattító hatást is és nagyon lassan zsírosodnak vissza a problémás területek (sajnos a nappali krémnél ez kicsit gyorsabban megy végbe). Mostanában elég sok krémet és szérumot próbáltam ki és többször gondoltam, hogy "na ez az, megvan!", de ez a gél kenterbe verte ezeket a gondolatokat. Amint kevés lesz benne, rendelem is belőle az újat. Illetve lehet, hogy megpróbálom szérumként használni (először ebből viszek fel egy nagyon picit, aztán mehet rá a nappali krém, fényvédő). 

Összességében eddig nagyon tetszenek a termékek. Kíváncsi leszek, hogyan teljesít a szemkence élesben. Azt hiszem, ebből a csomagból most a gélkrém volt az abszolút favorit. A termékeket tesztelésre kaptam - amit ezúton is nagyon köszönök -, de ez természetesen nem befolyásolt a véleményezésben.

Próbáltátok már valamelyik terméket? Szoktatok AVON termékeket használni?

10 megjegyzés:

  1. A szemhéjfestékkel én is szemeztem, de féltem, hogy a krémessége miatt majd összegyűlik. Kíváncsian várom a sminkes bejegyzést róla. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem vele. :D Én jóban szoktam lenni a krémes dolgokkal, úgyhogy nagy reményekkel vágok neki. :)

      Törlés
    2. Használj hozzá szemhéjpúderalapot SuperShock termék az is!
      Imádom!

      Törlés
    3. Próbálgatom alappal is, van itthon egy-kettő, mondjuk SS pont nincs. De szerintem ennek alapból olyan kencének kellene lennie, ami jó alap nélkül is. :)

      Törlés
  2. A krémes szemhéjfestékeket már én is próbáltam, nekem sajnos nem váltak be :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kár :/ Azért remélem, nálam működni fog, nagyon tetszik a színe, sajnálnám, ha nem tudnám használni.

      Törlés
  3. A kémes szemhéjfestékre nagyon kíváncsi vagyok én is, remélem készítesz vele sminket, eddig én is attól tartottam, hogy az állaga miatt nehéz lesz bánni vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg holnap lesz időm rá, úgyhogy a héten remélhetőleg jönni fog az a bejegyzés. :)

      Törlés
  4. A mattítós gélkrémet én is kipróbáltam, szerintem nagyon jó, teszi a dolgát. Még a nutraeffects előtt, a solutions termékcsaládból is mattítós arckrémem volt, az is szuper volt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A régit nem próbáltam, de úgy tűnik, ez az új mindenkinek tetszik. :)

      Törlés