Pupa Like a Doll Luminys Blush 203 Golden Peach



Már láthattátok tőlem ITT két Pupa szemhéjpúder tesztjét, most pedig következzen egy csodaszép égetett pirosító, ami az első vásárlásom volt a márkától. Nagy kedvencem lett, szinte mindig ezt használom mostanában. Régebben nem voltam nagy pirosító-barát, de elkezdett érdekelni a dolog és szívesen vásárolok különlegesebb darabokat. Ez a szépség számomra különleges, mégis viselhető a hétköznapokon. 


A külső csomagolás ebben az esetben is egy piros papírdoboz, melyben a csészealj formájú pirosító és egy ecset (lásd alább) lapul. A műanyag is ugyanaz a kisablakos, ujjlenyomat gyűjtős, tükröződős, átlátszó aljú darab, mint a szemhéjpúderek esetében. Még mindig nem szeretem ezt a megoldást, de sokkal jobb a viszonyom vele, mint a szemhéjpúderek esetében. Viszont legalább jól zár, ezért bele merem dobni a neszesszerembe. 


A 3,5 g-os  pirosító 2500 Ft körüli áron kapható, ha jól emlékszem. Szép, barackos szín ez, amelyben nagyon apró és még apróbb arany csillámok vannak, így végül a finis félfényes lesz. Szerencsére a csillámok tényleg aprók, csak bájos kis csillanást adnak a pirosított területnek és nem okoznak problémát a felvitelnél (nem potyognak, gyűlnek egy helyre, stb...). 


A mellékelt ecset egészen jól használható egyébként, bár jobban szeretem "rendes" ecsettel felvinni a pirosítót, mert egy ilyen kicsivel többet kell dolgozni az orcák pirosításánál és nagyobb a lehetőség a hibázásra (eldolgozatlanság). Viszont ez egy tényleg jó minőségű ecset és ha precízebb munkára van szükség, jó segítség lehet. Tömött és puha. Így viszont a táskámba került vészhelyzet esetére. 


Ez egy kifejezetten olyan pirosító, ami a minimális pírtól kezdve egészen az egekig építhető. Szeretem az ilyeneket, mert az extra világos bőrömmel pirosítás szinten nagyon könnyen tudok hibázni. Egyetlen ecsetvonással tudok bohócot festeni magamból olyan festékmennyiséggel, ami normál bőrszínen meg sem látszik. 
Kifejezetten könnyű dolgozni vele, egy ecsettel pár mozdulattal eldolgozható, ezért is nagyon szeretem a hétköznapokon. A tartósságával nincs problémám, bár azért a nap végére némi csillám eltűnik, de a szín nem sokat változik. Inkább azt mondanám, hogy ahogy a csillámok eltűnnek, a félfényes finisből mintha elkezdenénk átmenni a matt felé. De nem vészes a változás és a nap végére sem tűnik el a pirosító az arcomról. Negatívum, hogy azért szeret porolni, mindig le kell fújnom a tartót, mielőtt elteszem; így gyorsabban fogy. 

Szívesen ajánlom kipróbálásra, mert nagyon kellemes termék, ezzel az aranyos csillogással igazán nyár kompatibilis darab. A kollekcióban rózsaszín és barack variációkat találtok, érdemes rájuk pillantani.

Találkoztatok már a Pupa márkával? Esetleg ilyen pirosítóval? Használtok hétköznap pirosítót? 


2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van ennek a pirosítónak, én is mostanában kezdek kedvet kapni hozzájuk, szóval annyira még nem vagyok gyakorlott a használatukban, de pont valami barackosabb árnyalatot szeretnék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ezt érdemes megkukkantanod akkor. Örülök, hogy tudtam valami szépet mutatni. :)

      Törlés