Rimmel Oh My Gloss! szájfények



A Rimmel új Oh My Gloss! szájfényei az idei kuponnapok sztárjai voltak, szerintem nem sokan hagyták ki őket, akik beváltották a drogériás kuponjaikat. A 13 árnyalatban kapható ajakravalók a Rimmel Gloss Lock technológiájával akár 6 órán át tartó színt, dúsítást és 3D ragyogást ígérnek. E-vitamin és argán olaj tartalmukkal pedig ápolják, hidratálják az ajkakat. 


Eddig 3 színt vásároltam meg, ezek a 140 Glossip Girl, 150 Glossaholic és a 330 Snog árnyalatok. Ott kezdeném a mondandóm, hogy nem vagyok egy szájfényes típus, inkább rúzsozom, mert egyszerűen eddig nem találtam olyan szájfényt, ami kompatibilis lett volna velem. Körülöttem mindenki kente őket agyba-főbe, nekem meg mindig kiszárították az ajkaimat és sosem voltak tartósak. Arról nem is beszélve, hogy beleragadt a hajam... Ettől függetlenül mindig vettem egy-egy szájfényt, mondván, hogy annyian szeretik, csak lesz olyan, ami nekem is jó. Hát eddig kellett várnom. ITT említettem, hogy a baromi drága MAC szájfény kezdte visszaadni a reményeimet, de bevallom, ez a három kicsike lekörözte. 

A 6,5 ml-es szájfények darabja ~1400 Ft. A csomagolás szép és kézre is esik, könnyű nyitni és nagyon jól látható a termék színe. Az applikátor telitalálat, hosszúkás formájával gyorsan lehet dolgozni, szépen, egyenletesen eloszlatva viszi fel a festéket pár mozdulattal. 


Mindhármat kuponakcióban vettem, de azt kell mondanom, megéri kiadni rájuk a teljes összeget, mert majdhogynem beváltják az ígéreteket. Csak azért majdhogynem, mert azért azt a 6 órán át tartó hatást nem sikerült belőle kicsikarnom (de szerintem nem is létezhet ilyen szájfény), viszont sokkal szebben tartott, mint az átlagos "hozzáérek és eltűnt" darabok. Evés, ivás nélkül talán 3-4 órán keresztül maradnak szépek. Az említett tevékenységek után nem tűnnek el teljesen, de újra kell azért kenni őket. 

Valamennyire beszívódnak, ezért szoktam két réteget felvinni belőlük, így nem nagyon változik utána már szín, a fényesség. Ami pedig a legjobb: érzem, hogy van valami az ajkaimon, de nem nehezednek el és nem ragadnak össze. Ezek a szájfények nem szárítanak, sőt! Kifejezetten hidratáltnak érzem az ajkaimat a viselésük során/után. Ami negatívum lehet és több helyről hallottam már, hogy vannak, akik nincsenek kibékülve a kence illatával. Szegény argán olajat mindig kiosztom ezzel,  de csak elmondom megint, hogy amiben argán olaj van, annak szinte biztos, hogy nem lesz "mindjárt megeszem" illata. Különben én csak egy enyhén hintőporra hasonlító illatot érzek, közvetlenül a felvitel után, ami nem illan el hirtelen, de azért nem marad sokáig. Szagoljátok meg a tesztert és utána vásároljatok, főleg, ha érzékenyek vagytok a szagokra. 


De beszéljünk konkrétan ezekről a színekről. A Glossip Girl volt az első, amit megvettem, ez barackos beütésű, csillámokkal. A vizes csillogás itt visszafogottabb. A Glossaholic cukorkarózsaszín, igazi Barbie szájfény, vizes csillogással, viszont 100%-os csillámmentességgel. A Snog csillogást tekintve a kettő elegye, valamennyire csillog és valamennyi csillám is van benne. A tubusban lilásnak tűnik, az ajkakon inkább pirosas icipici felsejlő lilasággal. A másik kettőnek viszont pont olyan színe van, mint amilyet a tubus alapján sejteni lehet. Különben egyértelműen a barackos nálam a favorit.

Összességében nagyon jó termékekről van szó, bátran ajánlom őket kipróbálásra, akár gyűjtögetésre is. Már most látom, hogy biztos fogok majd még vásárolni belőlük. Oh, és a neve mellett se menjünk el! Oh My Gloss! Szuper, mindig mosolygok, ha ránézek. :)

Inkább rúzst vagy inkább szájfényt használtok? Vásároltatok ebből az új szájfényből? Melyik szín tetszik Nektek?

2 megjegyzés:

  1. Osztom a véleményed, nagyon jók ezek a szájfények. 4-et vettem meg eddig, de még kettőt be fogok szerezni, ha lesz rájuk valami jó kis akció. A 330-as Snog a legszebb szerintem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már én is gondolkodom, mikor veszem a következőt. Örülök, hogy tetszik a Snog. :)

      Törlés