The Body Shop Fuji Zöld Tea Doboz



Nagyon szeretem a TBS termékeit, így amikor a GLAMOUR-napokon vásárlásra került a sor, nem volt kérdéses, hogy el szeretnék jutni egy üzletükbe. Előtte jelent meg a zöld teás vonal és feltett szándékom volt, hogy attól függően, mennyire tetszik az illat, vásárolok valamit a termékcsaládból. Mondanom sem kell, nagyon tetszett és így vettem egy szép dobozt belőle (hozzátenném, nem csaptam le azonnal a dobozra, de a barátomnak is tetszett és valahogy megerősített benne, hogy nekem ez kell) ~8000 Ft-ért, ~10.000 Ft helyett. 

Nagyításért kattints a képekre!

A doboz kartonból van, egyik oldalán egy szalag fogja meg a tetejét, hogy ne csapódjon hátra. Belül egy tusfürdő (250 ml), egy mini testradír (50 ml) és egy testvaj (200 ml) csücsül. ITT találjátok meg a webshopon. Maga az illat tényleg kicsit "zöld" és nagyon friss. Egyébként néha mintha citromosnak érezném. Nem édeskés, így nyugodt szívvel ajánlom férfiak számára is; tökéletesen uniszex illat. 


A testvaj nem olyan masszív, mint például a shea vajas testvére, sokkal könnyebben beszívódik és nem hagy ragacsos érzést. Ezzel szemben viszont úgy érzem, teljesen jól hidratál, semmit nem vesz el a hatásából a picit könnyedebb állag. Sőt, még jó is, hogy kicsit vizesebb, nem fullasztja majd a bőrt a nagy hőségben.  A tusfürdő géles állagú és igazi zuhanyzás közbeni "reggeli ébresztő". Felfrissít, tisztít és nem szárít. Szolidabban habzik, gyorsan le lehet mosni, viszont az illata sokáig megmarad a bőrön. A testradír a vajhoz hasonlóan könnyedebbre vette a figurát, nincsenek benne olyan nagyon durva szemcsék, így például ha száraz a sarkunk, akkor ne ezt vegyük az ápolására. Viszont a nem extra száraz területekre szuper, epilálás előtt használom, úgy tűnik hatékony (ha szőrbenövéssel küzdesz, érdemes epilálás/borotválás előtt radírozni).

Összességében egy szuper nyári frissítőt kapunk ettől a teás vonaltól, ami hozza a TBS-tól megszokott szintet. Nekem tetszik az illat és pluszpont, hogy pasikompatibilis, így pároknak akár elég is csak ezt az egy tusfürdőt pakolni, ha nyaralni mennek.  



A nyári felfrissülés nem ért véget a teás kencékkel, jön a Virgin Mojito. Bevallom, meglepődtem, mikor megláttam, de várom már, hogy megszagolhassam ezt a kompozíciót. (Szintén uniszex illatot várok.) Játékot is szerveznek a termékcsaládhoz, még a boltba érkezés előtt meg lehet nyerni egy csomagot ebből a citromos-mentás finomságból. ITT találjátok a részleteket. 

Ti milyen illatokat szerettek nyáron? Próbáltátok ezt a teás finomságot? Kíváncsiak vagytok az új illatra? 

0 megjegyzés: