Bomb Cosmetics Blogger & Nyári termékek



Ha követitek a Bomb Cosmetics Magyarország Facebook oldalát - LINK -, már láthattátok a hírt, miszerint én lettem a márka hivatalos bloggere. Így még gyakrabban találkozhattok majd a blogon és a YouTube csatornán is a Bomb termékeivel és igyekezni fogok, hogy az újdonságokról is mindig hamar értesüljetek. Most nyári, illatos bombságokból hoztam Nektek egy csokorral. 


Glamour kézmosó (300 ml) - Amyris és pacsuli illóolajat tartalmazó, átlátszó, géles állagú kézmosó, mely gyengéden hidratálja és bársonyosan puhává teszi a bőrt. Kevés is elég belőle, krémes habot képez, mellyel hatékonyan tisztít. Annak idején az epres kézmosóról ITT már olvashattatok, azt is nagyon szerettem, de ezzel a csajos csomagolással a Glamour azt hiszem, beelőzte nálam. Azoknak ajánlom, akik szeretik a kicsit erősebb illatú kézmosókat; karakteres illata van, ha valaki megszagoltatná velem vaktában, mondván, hogy találjam ki, mi ez, simán azt mondanám, hogy egy parfüm. Bár a végén mintha éreznék egy kis klasszikus, szappanos illatot is.  A pumpa szépen adagol, a termék lassan fogy, így sokáig a mosdó éke lesz. 

Mangó és vanília tusoló gél (300 ml) - Gyümölcsös illatú, krémes tusoló gél, kamilla és majoránna illóolajokkal, melyekkel hidratálja és puhává varázsolja a bőrt. Illóolaj tartalmával felélénkíti tested, lelked. A tubus ugyanaz, mint a kézmosónál, csak itt egy lenyomással nyíló kupakot kapunk az adagolópumpa helyett. Ahogy kinyitottam a kupakot, kirobbant belőle a cukros, mangós illat, ami mellett csak picit vélem felfedezni a vaníliát. Használat közben a tusi édessége tompul valamelyest, de az illat sokáig megmarad a bőrön, ami szerencsére nem kiált azonnal testápoló után (nem szárítja ki a termék). 

Ehhez a két finomsághoz most egy akció is tartozik, a két terméket együtt 2490 Ft-ért lehet kapni jelenleg. ITT meg tudjátok nézni a "Több = Kevesebb" kedvezményt, melyben több tubusos és tégelyes termék is van. 


Görögdinnyés ajakápoló - Szolid, édes, dinnyés rágó illatú ajakápoló, mely gazdag növényi olaj és vajtartalmával hidratálja az ajkakat. A tégely jól záródik, bátran beledobhatjuk a táskánkba, nem fog kinyílni. Az ujjunk melegétől picit megolvad, így könnyen fel tudjuk vinni az ajkunkra. Csak nagyon szolid fényt ad, mintha nem is kentünk volna fel semmit, viszont annál puhábbak lesznek tőle az ajkaink.

Bár az ajakápoló tipikusan az a termék, amit inkább télen jut eszünkbe használni, ajkaink ápolására a nagy nyári melegben is szükségünk lehet - ezt egyre többször veszem észre magamon is. Egy finom, idénygyümölcsös darab segíthet rászokni a rendszeres használatra, így megelőzhetjük a problémákat és kedvenc nyári rúzsunkat nem száraz ajkakra fogjuk felkenni. Úgy fogunk mosolyogni, mint a dinnyeszeletek a csomagoláson. :) 


Almácska Fürdőbomba - "Ropogós zöldalma főzet frissítő rózsaszín málnaörvénnyel egy bombába rejtve. Csobbanj vele, hogy természetes vajai és tiszta bergamott és ylang ylang illóolajai selymesen puhává, és ellenállhatatlan illatúvá varázsolják bőröd." - Leírás a webshopról - LINK

Persze, ha már Bomb, akkor a fürdőcukiság sem maradhat el. Nevéhez hűen ez a golyó zöldalma illatú, a tetején ülő gépi málnafagyinak tűnő csavarral és szórócukor díszítéssel nagyon színes, vidám darab. A vízbe dobva szétpezseg, felszabadulnak belőle az illóolajok, a fürdőszoba almaillatú, a víz pedig selymesen olajos lesz. Ez már a sokadik fürdőbomba, amit elhasználtam, de még mindig nagyon élvezem a lazítást az illatos vízben, ahogy azt is, hogy a bőröm puha lesz tőle. 

Ennyi lett volna most ez a zöld-fehér, nyári válogatás. A többi nyári bombságot ITT találjátok meg. Van a négy termék között olyan, amit szívesen kipróbálnátok? Esetleg olyan, amit már használtatok, szerettek? 

2 megjegyzés: