AVON Luck La Vie | Parfümteszt



"Legyen az életed mesébe illő! Az élet fényűző oldala ihlette az Avon Luck La Vie parfümöt, melyben az édes eper, a gyöngyvirág és a cédrusfa alkot minőségi elegyet, hogy elkápráztassa az érzékeidet." Idézet LINK

Az AVON júniusi újdonságai közül lehetőségem nyílt kipróbálni a Luck La Vie illatot (50 ml, normál áron 6199 Ft, a júliusi katalógusban 4799 Ft), melynek már csak a kinézete is csábított. Nagyon szívesen használom, bekerült a kedvenceim közé. Ha szeretitek az édes illatokat, az epret, olvassatok tovább! 


A szépséges üveg egy klasszikus, kupakkal zárható pumpás fejet kapott, mely egészen nagy felhőben permetezi ki az illatot (nem folyat, spriccel). Egy aranyszín masni öleli körül, mely forog a nyakon. Az üveg mintázata a drága bőrbútorok rombuszokba húzott mintájára emlékeztet. Így lesz a parfümnek igazán luxus kinézete. Annyira szép, elegáns és nőies ez a parfümös üveg, bármelyik pipereasztal gyönyörű dísze lehet. Pláne a kellemes színű folyadékkal a belsejében. Olyan, mintha pár csepp eperszörpöt csöppentettek volna bele. Persze nem érne semmit a külcsín, ha maga az illat rossz lenne.


A parfüm illata: a nagyon édes, gyümölcsös parfüm feje mara eper (szamócaízű gourmet eper), szíve gyöngyvirág, bázisa krémes cédrusfa. Az én orrom először kifejezetten az epret érzi, majd ez idővel egy pici virágosságba fordul át. Igazi nyári, hosszantartó illatról van szó, mely főleg nappali viseletnek kiváló, de hordható akár estére/alkalomra is. Bátran ajánlom fiatal nőknek, viszont fontos megjegyezni, hogy tényleg nagyon édes, erős illatról van szó, ami néhány orrnak túl sok lehet. Úgyhogy akinek fenntartásai vannak a cukorszirupos aromákkal szemben, de érdekli ez a parfüm, mindenképp iktasson be egy illatpróbát vásárlás előtt! :) 

Szoktatok édes parfümöt választani? Próbáltátok már a Luck La Vie-t? 

2 megjegyzés:

  1. Bevallom őszintén, nekem ez az illat túl egyszerű, örültem, hogy csak fújkálós mintát vettem belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, az biztos, hogy nem zsúfoltak bele túl sok mindent. Én szeretem az ilyen egyszerűeket is. :)

      Törlés